Bonuskortti

Finlandia Bonuskortti on kotimaassa matkustavan oiva matkakumppani. Ansaitut bonuksesi tallentuvat tilillesi, ja niiden käyttäminen on yhtä vaivatonta kuin rahalla maksaminen.

bonuskorttiBonusta ansaitset kaikista Finlandia Hotellien hotelli- ja ravintolaostoista (paitsi alkoholista). Ostoksista tulevat bonuspisteet ovat voimassa maksimissaan vuoden ja kolme kuukautta, minimissäänkin vuoden ja päivän. Lähetämme Sinulle tiedon bonusten vanhenemisista.

Jokaisen listahintaisen yöpymisen yhteydessä tarjoamme bonusasiakkaillemme veloituksettoman ravintolaedun – etu on huonekohtainen. Mikäli et ehdi käyttää ravintolaetuasi, voit tallettaa sen bonusaterialompakkoosi.  Käyttämättömät ravintolakupongit on palautettava hotellin vastaanottoon aina kyseessä olevan majoitusjakson lähtöselvityksen yhteydessä. Kerättyäsi vuoden sisällä kymmenen bonuskuponkia voit vaihtaa ne veloituksettomaan yöpymiseen tai ruokailuun hotelleissamme. Tämä 50 euron etu on käytettävä samalla kertaa – sitä ei voi vaihtaa rahallisiksi bonuksiksi eikä käyttää tavarapalkintoihin.

Perhe-etuna kanssasi matkustava perheenjäsen yöpyy veloituksetta samassa listahintaisessa huoneessa – nyt perhe-etuun sisältyy myös ravintolaetu (2 kpl 5€ kupongit/huone/yö).

Näiden lisäksi tarjoamme erilaisia hotellikohtaisia etuja yöpymisen yhteydessä.

Bonuskortin hinta on 26 euroa! Jäsenyytesi on voimassa kolme vuotta ilman uudistusmaksua. SMKJ:n jäsenille uusi bonuskortti ilmaiseksi, uusinta maksullinen.

Kortin uusiminen: joko suoraan ketjumme hotelleista, keskustoimistosta tai internetsivuillamme. Pikauusinta (uusinta kuukauden sisällä kortin vanhenemisesta) 15 € ja tämän jälkeen 26 €.

VIP-bonuskortti
Lisätiedot palvelunumerostamme: 09-684 1440 tai sähköpostitse: sales@finlandiahotels.fi

Varaa suoraan

Comments are closed.