Bonusten käyttäminen

Bonussaldosi voit tarkistaa aina vieraillessasi hotelleissamme tai bonusklubissamme Internetissä. Bonukset kirjautuvat tilillesi viimeistään maksua seuraavana arkipäivänä.

Kerättyäsi tilillesi hotelli- ja ravintolaostoja 900 euron verran olet ansainnut käyttöösi 50 euroa bonussaldoa. Tämä summa on käytettävissä bonustililläsi kahden vuoden ajan. Ilmoitamme hyvissä ajoin bonussaldon vanhenemisesta.

Ansaitut bonukset voit käyttää hotelleissamme ja ravintoloissamme. Voit myös säästää ne bonustilillesi ja vaihtaa myöhemmin esimerkiksi lahjakorteiksi tai laadukkaiksi tavaralahjoiksi.

Käyttämättömät ravintolasetelit voi säästää bonustilille, josta ne voi käyttää aina 50 euron erissä joko majoitus- tai ravintolapalveluihin. Summa on käytettävä aina kerralla kokonaan eikä siitä anneta rahaa takaisin.

50 euron bonussaldo oikeuttaa kahden hengen ilmaiseen yöpymiseen aamiaisineen. Muut perheenjäsenet samassa huoneessa 7 €/hlö/vrk. Etu on voimassa pääasiallisesti viikonloppuisin (pe–ma) sekä kesäaikana (viikoilla 25–31) joka päivä lukuun ottamatta hotellien erikoissesonkeja. Muina aikoina voit käyttää bonussaldoasi osamaksuna listahintaisissa yöpymisissä. Voit varata vapaayön 1–14 päivää ennen aiottua yöpymistä. Varausta tehtäessä on ilmoitettava, että kyseessä on bonussaldoyö. Huoneita rajoitetusti. Bonusvapaayöt on varattava suoraan hotellista. Bonuskortin hinta on 26 euroa! Jäsenyytesi on voimassa kolme vuotta ilman uudistusmaksua.

bonusten käyttäminen

Comments are closed.