Yrityskortti

yrityskorttiKun esität yritysbonuskorttisi vähintään 8 € oston yhteydessä, niin bonus rekisteröityy automaattisesti yrityksesi bonustilille. Kerääntyneet bonukset maksamme ostohyvityksenä kerran vuodessa (viimeistään 15kk ensimmäisen oston jälkeen) yrityksesi tilille. Yritysbonuskortti uusitaan vuosittain. Kortti on veloitukseton.

Ylivoimainen Yritysbonuskortti

Yritysbonuskortilla keräät bonusta kaikissa Finlandia Hotelleissa ja yhteistyöravintoloissamme (paitsi alkoholista). Parhaimmillaan yritykselle maksettava bonus on 8 % ostosten määrästä ja minimissäänkin se on 5 %. Alla olevasta listasta näet ostojen määrän vaikutuksen bonuksen määrään.

Huomaathan että myös yrityskortin haltijat saavat ilmaisen aterian yöpyessään arkisin listahintaisessa huoneessa talviaikana. Kesäisin voit vaihtoehtoisesti valita myös edullisemman kesähinnan ilman ateriaetua.

Osto euroissa alle 2500 €:
Bonus 5% (palautus jopa 125 €)

Osto euroissa yli 2500 €:
Bonus 8% (palautus jopa 800 €)

Lisätietoja yritysbonuskortista saat palvelunumerostamme 09-684 1440 tai lähettämällä viestin osoitteeseen: sales@finlandiahotels.fi.

Täytä ja lähetä meille Yritysbonuskorttitilaus postitse tai skannattuna. Voit myös toimittaa lomakkeessa pyydetyt tiedot puhelimitse tai sähköpostitse.

Comments are closed.