Hotellit

Majoitus kannattaa miettiä tarkkaan ennen matkantekoa. Hyvä hotellimajoitus onkin meistä useimmille onnistuneen matkan kulmakivi ja ennen kaikkea edellytys. Kuinka sitten osata valita hotelli, josta ei malttaisi matkan päätteeksi lähteä lainkaan? Finlandia Hotellit ovat juuri sellaisia. Hotellimme ovat edullinen yksityinen vaihtoehto sinulle, joka arvostat aidosti erilaisia palveluja. Hotellimme toimivat paikallisesti ja persoonallisesti omilla liikeideoillaan ja toimintatavoillaan.

Finlandia Hotelleja on 14 ja ne sijaitsevat lähinnä kasvukeskuksissa. Huoneita on tarjolla matkustarpeen mukaan useaa eri laatutasoa: edullinen economy, mukava standard, hemmottelevampi superior ja ylellisempi sviitti. Meiltä löytyy lisäksi mm. perhe-, lemmikki- ja urheiluryhmille tarkoitettuja huoneita.Meiltä löytyy myös huoneistoja pidempiaikaiseen majoitukseen.

Kaikissa hotelleissamme huonehintaan kuuluu aamiainen, langaton internetyhteys sekä maksuton pysäköintimahdollisuus.

Ravintolapalveluiden määrä vaihtelee hotelleittain. Hotelliketjustamme löytyy muutamia Chaîne des Rôtisseur -tunnuksen saaneita ravintoloita, perinteisia à la carte -ruokaravintoloita, bistroja, espanjalainen ravintola El Sabor, American Diner, buffet-tyylisiä ratkaisuja, viinibaareja, kotaravintola, tanssiravintoloita, iltaravintoloita/yökerhoja sekä upeita kesäterasseja veden äärellä.

Finlandia Hotellit on oiva paikka erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Tarjoamme monipuolisia puitteita pienkokouksista  jopa 400 henkilön yhtenäiseen koulutustilaan. Jokaisella hotellilla on tarjolla useita erilaisia kokouspaketteja, joita voi yksilöllisesti muokata tarpeen mukaan. Lisätietoja saat suoraan hotellien myyntipalveluista.

Saunatiloja ja -osastoja on myös erilaisia – meren ja järven rannoilla, viihdekylpylä Taikametsä, legendaarisen kauppaneuvos Paukun sauna, saunaosastoja uima-altaalla tai lämmitetyllä ulkopaljulla.

Hotelleistamme löytyy perinteisten ravintola- ja kokouspalvelujen lisäksi useita oheispalveluja paikallisen kysyntä-ja kilpailutilanteen mukaan. Tarjolla on mm.keilausta, curlingia, mönkijäsafaria, hyviä ulkoilu-ja virkistysalueita,kuntosaleja ja wellness-palveluja.

Hotelleillamme on runsaasti erilaisia vapaa-ajan paketteja, jossa yhdistyy mukavasti majoitus ja perheaktiviteetit, harrasteet, teatteri,golf, konsertit tai elämykset. Tutustu lisää tarjontaamme paketit välilehdellä tai hotelliesittelyissä. Siellä on linkitys suoraan hotellien omille kotisivuille.

Jos matkustat paljon, kannattaa tutustua Finlandia Hotels kanta-asiakasohjelmaan – bonusmaailmaamme. Liittymällä mukaan saat hyviä rahanarvoisia lisäetuja ja alennuksia. Löydät lisätietoa kanta-asiakkuudesta  täältä!

Tervetuloa mukaviin Finlandia Hotelleihin – nauti olostasi – me pidämme sinusta huolen.

Muistathan, että suoraan hotellista varaamalla saat parhaan hinnan .

hotellit Aquarius