Hinnat alkaen 70

Finlandia Hotel Jahtihovi

Kuopio

”Pieni, viihtyisä, ystävällinen henkilökunta ” – Kirsti

Finlandia Hotel Jahtihovi on rauhallinen hotelli Kuopion ydinkeskustassa. Yrittäjäpariskunta Pekkasen omistama ja operoima hotelli sijaitsee rauhallisella Snellmaninkadulla, kauniin matkustajasataman vieressä. Hotelli Jahtihovi tarjoaa edullista majoitusta 1-4 hengen huoneissa. Hotelli tarjoaa majoitusta standard- ja superior-tasoisissa huoneissa. Huoneita hotellissa on 47. Hotellin sisätilat ovat savuttomia. Kaikissa hotellin tiloissa on ilmainen WiFi-yhteys. Hotellitilojen lisäksi pihapiiristä löytyy leipuri Wiikin idyllinen puutalo, joka on saneerattu huoneistohotelliksi. Huoneistohotelli tarjoaa pidempiaikaista, kodinomaista majoitusta esimerkiksi työporukoille, perheille ja vaikkapa vesivahinkoa tai remonttia pakosalla oleville.

”Nukuimme tosi hyvin. Mukava kodinomainen hotelli. Sauna teki tosi hyvää ja rentoutti”

Hotellin rauhallisella takapihalla on sähköpistokkeelliset pysäköintipaikat. Kesäisin motoristit saavat paikoitettua moottoripyöränsä hotellin alakerrassa olevaan sateelta suojassa olevaan autohalliin. Autohallipaikkoja on rajoitetusti, niitä kannattaa tiedustella vastaanotosta etukäteen paikan varmistaakseen. Alakerran viihtyisässä ravintolassa tarjoilemme runsaan buffetaamiaisen. Muina aikoina ravintola toimii tilausravintolana. Pienille ryhmille on varattavissa myös kokous- ja saunatilat.

”Oikein hyvä aamiainen! Siisti ja rauhallinen huone, kaikki kunnossa. Mukava kävelymatka torilla”

Finlandia Hotel Jahtihovi sijaitsee kävelymatkan päässä Kuopion keskustan tunnetuimmista nähtävyyksistä, käyntikohteista ja museoista esimerkiksi Kuopion torista, Kuopion tuomiokirkosta, Kaupungintalolta sekä Pyhän Nikolain ortodoksikatedraalilta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat hyvin saavutettavissa, linja-autoasema ja rautatieasema sijaitsevat noin kilometrin päässä hotellilta, Rissalan kansainväliselle lentokentälle matkaa on 17 kilometriä.

”Ilmainen autoparkki, pieni perhehotelli, hyvä sijainti, ilmainen kahvi koko päivän”

Kuopion on tapahtumia täynnä ympäri vuoden. Kesällä suurimpia tapahtumia ovat Kuopio Tanssii ja soi, Viinijuhlat sekä RockCock. Syksyllä on Triathlonkisojen ja maratonin vuoro, talvella puolestaan järjestetään Ice Marathon. Liigatason joukkueurheilua seuraaville on tarjolla keväästä syksyyn perinteisen kuopiolaisen Veikkausliigan seuran KUPSin kotiotteluita Savon Sanomat Areenalla. Syksystä kevääseen tarjoaa puolestaan jääkiekkoa SM-liigassa pelaava KALPA Data Group Areenalla jännittäviä elämyksiä.

”Viihtyisä, pieni hotelli, jossa palvelut kohdillaan”

Kesällä upea Kallavesi tarjoaa mahdollisuuden veneilyyn, kalastukseen ja risteilyihin. Talvella hiihtäjien suosiossa ovat vaativat Puijon ladut tai vähän tasaisempi Kallavedellä risteilevä latuverkosto.

Muista, että suoraan hotellista varaamalla saat parhaan hinnan.

Tervetuloa aidosti erilaiseen hotelliimme Kuopion keskustaan.

Vastaanotto: ma-pe klo 6.30-22.00 asti, la klo 08.00-22.00, su klo 08.00-12.00
Ravintola: tilauksesta ryhmille
Etäisyydet:
Linja-auto 1 km
Juna 1 km
Lentokenttä 17 km
Finlandia Hotel Jahtihovi
Snellmaninkatu 23
70100 Kuopio
Puh. (017) 264 4400
Fax (017) 264 4444
info@jahtihovi.fi
www.jahtihovi.fi

Finlandia Hotel Jahtihovi