Huoneistohotelli on koti kodin ulkopuolella

Finlandia Hotellit tarjoaa 17 hotellin ketjullaan perinteisen lyhytaikaisen hotellimajoituksen lisäksi myös kodikasta huoneistohotellityyppistä majoitusta usealla paikkakunnalla. Laadukas huoneistohotelli täyttää pitempiaikaisenkin tilapäismajoituksen vaatimukset ja majoittaa vieraansa tarpeen mukaan muutamasta päivästä aina useampaan kuukauteen. Täyden palvelun huoneistohotellimme tarjoavat edullisen ja täydellisesti kalustetun väliaikaiskodin yhtä lailla työ- ja lomamatkalaisille, kuin esimerkiksi vesi- tai palovahingon takia vakituisesta kodistaan remonttievakkoon joutuneille. Huoneistohotelli majoittaa vieraansa joustavasti ilman erillistä irtisanomisaikaa niin pitkäksi aikaa kuin tarve vaatii, joten hotellivieraat voivat etukäteen ilmoittamatta kirjautua hotellista ulos välittömästi, kun tilapäismajoituksen tarve on päättynyt.

Huoneistohotelli tekee arjesta kodikasta myös kodin ulkopuolella

Huoneistohotellit tarjoavat tavallisia hotellihuoneita väljempiä ja kodikkaampia asumisvaihtoehtoja täydellisellä pitempään asumiseen soveltuvalla kalustuksella ja kodinkoneilla varustettuina. Näin huoneistohotelli mahdollistaa arjen jatkumisen mahdollisimman normaalina, vaikka asukas joutuisi pysymään pitkiäkin aikoja poissa vakituisesta kodistaan. Myös ahkerat liikematkaajat ja komennustyöläiset kaipaavat matkoillaan kodikasta asumista, ja edullisten Finlandia Hotellien sijainnit hyvien kulkuyhteyksien varrella tekevätkin niistä täydellisiä vaihtoehtoja työnsä takia kotinsa ulkopuolella toistuvasti asuville ammattilaisille. Keskeisistä sijanneistaan huolimatta hotellit ovat kotoisan rauhallisia ja tarjoavat rennon ilmapiirin sekä taatusti virkistävät yöunet.

Joustavan konseptin palvelutaso on vapaasti muokattavissa 

Huoneistohotellityyppiseen sopimukseen ei normaalisti kuulu perinteiselle hotellimajoitukselle tyypillisiä palveluja ja tarjoilua, kuten päivittäistä huonesiivousta tai aamupalaa, mutta tarvittaessa myös pitempiaikainen majoitus voidaan järjestää sisällyttäen siihen lisämaksusta haluttuja palveluja säännöllisestä siivouksesta, pyykkien pesusta ja autopaikasta lähtien aina täysihoitoon saakka. Huoneistohotelli on siis kaiken kaikkiaan hyvin joustava majoitusmuoto, joka mahdollistaa monia tavalliselle hotelliasumiselle sopimattomia asioita, kuten lemmikkien majoittamisen ja ruoanlaiton omassa huoneistossa. Sanonta ’koti kodin ulkopuolella’ kuvaakin kaikkein osuvimmin juuri huoneistohotellin konseptia.

Yhdistä hotelliasumisen ja kodin edut toisiinsa

Monipuoliset ravintola-, viihde- ja rentoutumispalvelut luovat hotelleista kokonaisvaltaisia levähdys- ja virkistäytymiskeitaita, ja huoneistotyyppisestä majoituksesta huolimatta kaikki hotellikokonaisuuksien oheispalvelut huonepalvelua myöten ovat luonnollisesti myös huoneistoasiakkaiden käytettävissä. Huoneistohotelli tarjoaakin uniikin ja persoonallisen asumisratkaisun yhdistämällä kätevästi kotona asumisen ja hotellimajoituksen edut toisiinsa. Näin esimerkiksi illallisravintola, kuntosali ja sauna poreallasosastoineen ovat niitä kaivatessa aina saman katon alla ja kirjaimellisesti nurkan takana.

Myös tavallinen hotellihuone valjastetaan tarvittaessa edulliseen pitkäaikaismajoitukseen

Vaikka kaikki Finlandia Hotellit eivät varsinaisesti tarjoakaan huoneistohotellin määritelmät täyttäviä ja täysin kotia vastaavia huoneistoja, on pitempiaikaisten sopimusten tekeminen mahdollista hotellissa kuin hotellissa. Ole siis yhteydessä kiinnostamasi alueen paikalliseen Finlandia Hotelliin ja kerro tarkemmin majoitustarpeistasi, niin saat edullisen tarjouksen haluamastasi palvelutason ja mahdolliset lisävarusteet sisältävästä pitkäaikaismajoituksesta.

huoneistohotelli  Finlandia Hotels Finlandia Hotel Jahtihovi

Jahtihovin huoneistohotelli Wiik

loading comments...