Kokoustilat ja kokouspalvelut ovat loistavat

Persoonallisten Finlandia Hotellien monipuoliset kokoustilat ja kokouspalvelut soveltuvat erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Hotellikohtaisesta valikoimastamme löytyy sopiva kokoustila niin pienryhmille kuin satojen vieraiden suurtapahtumillekin. Kokoushotelli mahdollistaa yrityksesi kokousten, koulutusten ja esittelytilaisuuksien järjestämisen, mutta yhtä lailla persoonalliset tilamme soveltuvat myös esimerkiksi unohtumattomien perhejuhlien ja illanistujaisten järjestämispaikoiksi. Tarjoamamme kokouspalvelut sisältävät ensiluokkaiset ja nykyaikaisella kokoustekniikalla varustetut kokoustilat. Onnistuneen kokouspäivän kruunaa maukkaat ravintolapalvelut. Palveluhenkinen henkilökuntamme huolehtii ammattitaidolla osallistujien viihtyvyydestä ja varmistaa, että kokous etenee onnistuneesti ja suunnitelmien mukaisesti.

Kokous voi pelkän työasian sijaan olla myös ikimuistoinen elämys

Finlandia Hotellien monipuoliset kokouspalvelut takaavat, että meillä järjestetyissä tilaisuuksissa itse kokous ja sen sisältö eivät jää tapahtuman ainoiksi vetonauloiksi. Perinteisten kokouspakettien lisäksi voimme suunnitella tilaisuudestasi uniikin tapahtumakokonaisuuden, jolloin järjestämänne kokous muuttuu arkisesta aherruksesta ikimuistoiseksi elämykseksi, josta vieraanne puhuvat innolla vielä pitkään tulevaisuudessakin.

Toteutamme kokonaisvaltaiset kokouspalvelut yhteensä 17 hotellissamme. Jokainen kokoushotelli tarjoaa kokous- ja ravintolaelämysten lisäksi luonnollisesti myös mukavat yöunet takaavan laadukkaan hotellimajoituksen niin kokousisännille kuin muille vieraillekin. Lisäksi kokous ja sen ohjelma voidaan rakentaa hotellikohtaisesti vaihtelevien palvelujen ympärille, jolloin kokoushotelli ja kokoustila valitaan sijainnin lisäksi oheispalvelujen teeman perusteella ja kokous voi työasioiden lisäksi sisältää kokouspäivän päätteeksi esimerkiksi kylpylässä rentoutumista, wellness-palveluita, golfausta, mönkijäsafarin tai vaikkapa melontaa. Vain mielikuvitus on rajana.

Kokouspalvelut ja kokoustilat juuri tarpeittesi mukaan

Kokoustilat vaihtelevat hotellikohtaisesti, joten valitse juuri tapahtumallesi sopivin kokoushotelli tarkistamalla kokoushakumme avulla, mitkä Finlandia Hotellit sisältävät vierasmääränne tarpeet täyttävät kokoustilat ja majoituspalvelut. Kaikki kokoustilat on varustettu nykypäivän kokousten vaatimalla modernilla tekniikalla ja sisältävät mm. internetyhteyden, datatykin ja AV-tekniikan, kokeneiden kokousisäntiemme/-emäntiemme pitäessä huolen niin tekniikan toimivuudesta kuin vieraiden kestittämisestäkin. Tyypillinen päiväkokousten peruspaketti sisältää tilavuokran lisäksi kokoustarjoiluna aamukahvit kahvileipineen, lounaan seisovasta pöydästä, sekä iltapäiväkahvit ja makean kahvileivän.

Kun sopiva kokoushotelli ja kokoustilat ovat löytyneet, täyttäkää kokous- ja yhteystietonne kokoushakumme yhteydessä olevaan tarjouspyyntölomakkeeseen, niin teemme teille tarjouksen haluamastanne kokouksesta. Tarkempaa tietoa kaivatessanne voitte olla yhteydessä myös suoraan haluamaanne kokoushotelliin.

kokoustilat ja kokouspalvelut Finlandia Hotels

Käenkolo

loading comments...