Teatteripaketit Kokkolassa

Teatteripaketit Kokkolassa:

 

Tule viettämään rentouttava ja nautinnollinen teatteri-ilta Kokkolaan. Majoitu mukavasti ja käy herkuttelemassa joko ennen tai jälkeen esityksen.

Teatteriesitykset:

Roope Lipasti – Juha Vuorinen:
LINNAN JUHLAT

La 23.9. 18:00 LINNAN JUHLAT – Ensi-ilta
Teatteripaketit Kokkolassa
Tarkkanäköinen tragikomedia suomalaisen unelman tavoittelusta

Hannu haluaa presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolle. On aina halunnut. Joka vuosi hän katsoo televisiosta kättelyseremoniaa, kunnes viimein alkaa tapahtua.

Asiat eivät kuitenkaan mene niin kuin itse haluaa. Vuoteen 2017 kasautuu epäonnea: Maria jättää Hannun, koti menee alta, työt loppuvat, teini-ikäinen tytär karttelee… Kun Hannu horjuu katonreunalla, kuvioihin astuu Mikko, persoonallinen personal trainer. Mikon tiedustellessa Hannun suurinta haavetta vastaus on jo huulilla.

Kun satavuotiaan Suomen synttärit lähenevät, Mikon kierrokset kiihtyvät. Maria ihmettelee muuttunutta Hannua, tämä entistä vaimoaan. Kuka pääsee juhliin, mitä haaveet maksavat, kuka heiluttaa ketä?

Linnan juhlat on tragikomedia keski-ikäisestä ja -luokkaisesta Hannusta, joka pohtii elämän monimutkaisuutta. Jos elämän peruspilarit horjahtavat kumoon yksi kerrallaan, ei ole aivan sama, ken vierelläsi käy.

Suomalaiset ovat hyvin paradoksaalista kansaa: ihmiset keskittyvät nykyään itseensä ja palkkaavat personal trainereita enemmän kuin koskaan, ja silti elämänhallinta karkaa käsistä.

”Ihmisten auttaminen olisi helpompaa, jos ihmisiä ei olisi.”

Teatteripaketti:
1hh 99€
2hh 129€
Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.

LYMYILEVÄ KOKKOLA – REVYY

Seuraava esitys 2.11.2017

Myötälaitainen välipohjalaisilotteluTeatteripaketit Kokkolassa

Edellisestä suomenkielisestä Kokkola-revyystä on kulunut jo vuosia, mutta nyt perinne viimein jatkuu Kokkolan kaupunginteatterissa. Lymyilevä Kokkola -revyy ei jätä yhtään Kokko-kiveä kääntämättä, kun käsittelyyn tulee omintakeisen välipohjalaisen identiteetin metsästys korkeataiteellisen suureellisena saippuaoopperana.

Tanssien ja laulujen siivittämässä revyyssä viiltävään tarkasteluun pääsevät mm. keskipohjalainen yrittäjyys, kansainvälistyvä koulutus sekä pontevien paikallisten jalkapalloseurojen tiivis ja hedelmällinen yhteistyö. Kunnallispolitiikan salaisimmat kiemurat joutuvat suurennuslasin alle samalla, kun paikallishistorian keskeisimmistä käänteistä kerrotaan armoton totuus. Revyyn riento vie matkalle halkokarikkoisesta ammoisuudesta hällä-väli-pohjalaisuuden futuristisimpiin aikakonevisioihin.

Tajunnanräjäyttävän ajankohtaisen revyyn sketsit, joissa lokaali muuttuu globaaliksi ja toisinpäin, ovat lähtöisin Ilkka Siukosaaren, Kimmo Virtasen, Juha Vuorisen ja Hannu Björkbackan yhteisluotsaamasta kynästä, jonka kärki pysyy terävänä pikkujoulukauden jälkeenkin. Revyyn ohjauksesta vastaa Kimmo Virtanen. Talon omaa näyttelijäkuntaa täydentää vierailevana tähtenä JESSE KAIKURANTA. Viisihenkinen orkesteri säestää Jukka Hännisen johdolla.

Teatteripaketti:
1hh 104€
2hh 149€
Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.

 

Kujakatti Antero ja teatterin kummitus
Teatteripaketit Kokkolassa
Perheenpikkuväen iloksi nähdään jälleen syksyllä Kokkolan vanhankaupungin kuuluisin kolli ystävineen uusissa, jännittävissä seikkailuissa.

Tällä kertaa esityksessä ratkaistaan teatterin kummituksen arvoitusta. Mitä varjoihin kätkeytyy? Kuuluiko jostain outoa rapinaa? Asustaako Teatteritalo Vartiolinnan uumenissä todellakin kummitus?

Supersuosittu katti kumppaineineen seikkailee nyt jo neljättä kertaa. Aiemmat tarina olivat Kujakatti Antero v. 2014, Kujakatti Antero ja vanhankaupungin voro v. 2015 ja Kujakatti Antero ja vanhan kapteenin arkku v. 2016. Tarinan alkuperäisen idean äiti on Eeva-Leena Järvi.

Noin 55 minuutin mittainen runsaasti musiikkia sisältävä esitys on osittain kaksikielinen ja se sopii kaikille, jotka ovat joskus elämässään täyttäneet kolme vuotta.

Esitys alkaa teatterin aulasta.

Tarinaan kietoutuu myös Eeva Huotarin kissa-aiheista grafiikkaa. Näyttely Hide&Seek on avoinna teatterin aulatiloissa esitysten yhteydessä koko syyskauden.

Kujakatti Antero ja teatterin kummitus – Strykarkatten Antero och spöket på teatern

Ensi-ilta 9.9.2017 Katariinan kamarissa

Teatteripaketti:
1hh 85€
2hh 109€
Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.

 

Jackson Hainesin tarina
Jukka-Pekka Rotko – Mika Paasivaara – Kari Pappinen

Tulossa vierailulle lokakuussa!Teatteripaketit Kokkolassa

Aikansa superjulkkis, kahden mantereen valloittaja ja hovien lemmikki, luistelija Jackson Haines (1838–1875) kohtasi matkansa pään syrjäisen Kokkolan hautausmaalla.

Haines oli nykyaikaisen taitoluistelun perustaja, joka kehitti omat luistinmallinsa ja yhdisti luistelun ja musiikin aivan uudella tavalla. Hänen esitystensä taustalla soivat niin ooppera, mustalaismusiikki, wieniläisvalssit kuin rekilaulutkin.

Valloitettuaan amerikkalaisen yleisön hän jätti nuoren perheensä ja kiersi yksitoista vuotta yleisön suosion saattelemana kaikissa Euroopan metropoleissa. Mitä hän matkallaan etsi vai mitä hän pakeni? Ja mitä tapahtui viimeisellä salaperäisellä matkalla Kokkolaan? Siitä kertoo kamarimusikaali JACKSON HAINESIN TARINA.

Käsikirjoitus ja ohjaus Jukka-Pekka Rotko.

Mika Paasivaaran värikkään alkuperäismusiikin on sovittanut Kari Pappinen. Laulurooleissa esiintyvät Hannu Ilmolahti, Mari Sillanpää, Minna-Leena Lahti, Jouni Nikula ja Olli Peltoniemi. Esitystä säestävät Teresa Myllykangas piano, Noora-Kaisa Salo-Peltokoski klarinetti ja Veera Luomala sello.

Esitykset Kokkolan Raatihuoneella 11.–13. 8. ja Kokkolan kaupunginteatterin Katariinan Kamarissa 6.–14.10.2017.

Teatteripaketti:
1hh 89€
2hh 109€
Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.

 

KAIHO
Kaija Kärkinen & Antti Korhonen
Teatteripaketit Kokkolassa
Ohjelmassa on tunnettuja suomalaisia iskelmiä ja laulelmia uusina, taidokkaina ja tunnelmallisina sovituksina. Vaikutteita on otettu niin flamencosta, argentiinalaisesta tangosta kuin irlantilaisesta kansanmusiikista.

Kappaleita kuullaan mm. Hectorilta, Juicelta, Toivo Kärjeltä ja Tapio Rautavaaralta. Kauniit melodiat ja elämänmakuiset sanoitukset kertovat rakkaudesta, jäähyväisistä, kaipuusta, ilosta, kaihosta ja elämän tragikomediasta.

Kaija Kärkisen sielukas ääni yhdessä Antti Korhosen kitaroinnin kanssa kuljettavat tunnetut sävelmät yllättäviin paikkoihin Andalucian illoista Buenos Airesin kujille. Tapio Rautavaaran Kulkuriveljeni Jan soi Piazzollan tangon tapaan ja Toivo Kärjen Jos vielä oot vapaa saa matkaansa espanjalaisen Solea-poljennon.

Kaihossa perinteinen iltama kulkee käsikädessä herkän kamarikonsertin kanssa Suomi 100-vuotta juhlavuoden hengessä.

Konserttivierailu ke 15.11. klo 20.00 päänäyttämöllä

Teatteripaketti:
1hh 85€
2hh 109€
Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.

Teatteripaketit Kokkolassa – lisätiedot ja varaukset:
Finlandia Hotel Kokkolan Seurahuone
Torikatu 24
67100 Kokkola
Puh. 020 7959 600
myynti@seurahuone.com
www.seurahuone.com

 

loading comments...