Teatteritarjoukset Kokkolassa

Ota irtiotto arkeen ja tule nauttimaan teatterista ja mukavasta majoituksesta Kokkolaan!

 

Teatteritarjoukset Kokkolassa syksyllä 2018:

teatteritarjoukset Kokkolassa
CAROLA – Sydämeen jäi soimaan

Näytelmän kantaesitys Kokkolan kaupunginteatterin päänäyttämöllä 2.11.2018.

Carola oli suomalaisen populaarimusiikin kansainvälisimpiä artisteja. Hän esiintyi monella kielellä ja monessa maassa. Carolan äänenväri oli persoonallinen, se oli yhdistelmä herkkyyttä ja intensiivisyyttä.

Carola oli monella tapaa ristiriitainen persoona. Hän oli toisaalta ujo, mutta toisaalta taas hyvin räväkkä. Hän rakasti ja tarvitsi yleisöään ja samalla pelkäsi sitä. Laulajana Carola oli sekä luonnonlahjakkuus että luonnonlapsi.

CAROLA – SYDÄMEEN JÄI SOIMAAN on lämminhenkinen musiikkinäytelmä. Se on matka Carolan arvoitukselliseen maailmaan. Mistä syntyi ainutlaatuinen ja unohtumaton tapa ja kyky laulaa ja tulkita? Siihen vastauksen antaa vain Carolan tulkitsema musiikki.

Näytelmän aikana saamme livemusiikin saattelemana kuulla mm. seuraavat, unohtumattomat kappaleet: Rakkauden jälkeen, Kielletyt leikit, Ei aina käy kuin haaveillaan ja Sydämeen jäi soimaan blues.

Ohjaus: Juha Vuorinen

Rooleissa: Hanna Vähäniemi (Carola), Outi Kärpänen, Tomi Turunen, Pekka Johansson, Tuomo kemppainen, Jani Honkaselkä.

Bändi: Mikko Pellinen (kapellimestari, piano), Matti Oja (kitarat), Olli Sippola (viulu), Sampsa Kujala (basso), Oskari Paakki (rummut).

Teatteripaketti:
1hh 105€
2hh 155€
Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.


Veren maku –

Esko Tynkkynen

Ensi-ilta teatterin pienellä näyttämöllä Katariina kamarissa 18.10.2018.

Veren maku on mustalla huumorilla maustettu esitys, jossa pureudutaan ihmisapinan luonto- ja lihasuhteeseen ensipuraisusta viimeiseen joulukinkkuun. Suhteemme lihaan on aikojen saatossa muuttunut radikaalisti pyyntikulttuureista pienviljelyyn, Mansikista ja Mustikista korvamerkittyyn tehotuotantoon, hunajamarinoidusta broilerinsuikaleesta kasvissyöntiin.

Veren maku on matka muinaisista eläimen kunniaksi järjestetyistä peijaisjuhlista automarketin lihahyllyyn vakuumikääreeseen. Mitä tässä välissä tapahtui? Onko lihalla muuta arvoa kuin se, joka on keltaisella lapulla kylmäaltaan laidassa?

Esitys ei saarnaa yhtä totuutta lihansyönnistä, vaan kysyy ja pohtii eri näkökulmia lihaan. Käsikirjoituksen pohjana on käytetty paikallisten metsästäjien ja lihantuottajien haastatteluja.

Esitys on tilattavissa myös kiertueelle.

Käsikirjoitus ja ohjaus: Esko Tynkkynen

Rooleissa: Niko Karjalainen ja Irina Parviainen

Teatteripaketti:
1hh 99€
2hh 129€
Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.

 

Betoniviidakko
Kimmo Virtanen – Paleface

Erilainen tapa puhua.
Paras kaveri kiusaajana.
Mahdottomalta tuntuva unelma.
Kaatopaikalla asuva laitapuolenkulkija.
Ja kaiken yllä kovaa pauhaava,
voimaa antava rap-musiikki.

Betoniviidakko on humoristinen, koskettava, kiusaamista ja unelmia käsittelevä rap-musiikkinäytelmä alakouluikäisistä aikuisiin. Musavideomaisesti etenevän näytelmän biisit on säveltänyt ja sanoittanut yksi maamme arvostetuimmista ja kansainvälisimmistä rap -artisteista PALEFACE.
Vierailu päänäyttämöllä
ma 8.10. klo 10 ja 13

Käsikirjoitus ja ohjaus: Kimmo Virtanen

Biisit: Paleface

Tuotanto: Ahaa Teatteri

Esityksen kesto: 55 min. (ei väliaikaa)

Ikäsuositus: alakouluikäisitä aikuisiin

Teatteripaketti:
1hh 89€
2hh 114€
Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.


Miehenkäyttöopas

Linnateatterin uutuuskomedia

Vierailu teatterin päänäyttämöllä to 4.10. klo 19

Miehenkäyttöopas – 10 tapaa selvitä arjesta

Kaikki tuntevat ainakin yhden miehen. Mutta tietääkö kukaan, miten mies toimii? Nyt siitä otetaan selvää.

Miehenkäyttöopas tarjoaa komedian keinoin työkaluja heille, jotka haluavat oppia miehistä ja miehenä olemisesta lisää. Mitä miesten päässä oikeasti liikkuu? Entä pystyykö miesten toimintaan vaikuttamaan?

Ennakkoluulot saavat kyytiä oikein kunnolla, kun lavalla kohdataan muun muassa lapsen tasolle taantuva keski-ikäinen mies sekä mies, joka uskaltaa tuntea ja rakastaa – ja muistaa jopa anopin syntymäpäivän.

Asiaa vehkeestä ja vähän sen vierestäkin tarjoilevat näyttelijät Jukka Rasila ja Mika Räinä. Miehiseen maastoon kaksikon ohjailee ohjaaja Kalle Lamberg.

Tuotanto: Linnateatteri

Esityksen kesto: n. 1h 50min (sis. väliajan)

Teatteripaketti:
1hh 99€
2hh 129€
Perhepaketti 2 aikuista + 2 lasta 160€
Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.

 

Teatteritarjousten tiedustelut ja varaukset:

puh. 020 7959 600, e-mail: myynti(at)seurahuone.com

Lisätietoa esityksistä: http://teatteri.kokkola.fi/

loading comments...