Teatteritarjoukset Kokkolassa

Ota irtiotto arkeen ja tule nauttimaan teatterista ja mukavasta majoituksesta Kokkolaan!

 

Teatteritarjoukset Kokkolassa keväällä 2019:

Neljäntien risteys
Tommi Kinnunen – Paula Salminen

Ensi-ilta 2.2.2019. Esityksiä 11.5.2019 saakka.

Neljäntienristeys on kolmen sukupolven mittainen tarina erään kuusamolaisen suvun jäsenistä, joista jokainen kurottaa kohti omia unelmiaan. Saavutaan jälleenrakennusvuosista 1990-luvulle, mutta perheen sisäiset, käsittelemättömät salaisuudet rampauttavat yhä arkipäivän elämää. Jäljet johtavat suomalaisen yhteiskunnan ahtaaseen arvomaailmaan sekä erityisesti jäykkiin käsityksiin niin miesten kuin naisten sukupuolirooleista.

Löytyykö sovinto sukupolvien välillä, vai painuvatko puhumattomuuden alle kätketyt salaisuudet lopulliseen hautaan vanhemman sukupolven mukana?

Tommi Kinnusen samannimiseen romaanin perustuva Paula Salmisen dramatisoima teatteriversio esitettiin ensimmäisen kerran Turun kaupunginteatterissa vuonna 2016. Sitä kiiteltiin useista vahvoista naisroolitulkinnoista sekä samasta yhteiskunnallisesta terävänäköisyydestä, mistä Kinnusen Finlandia-ehdokkaaksi yltänyt romaani tuli tunnetuksi.

”Tommi Kinnusen veroisia esikoisteoksia ilmestyy vain pari vuosikymmenessä.” Antti Majander / Helsingin Sanomat

Ohjaus: Ari-Pekka Lahti (vier.)

Näytelmässä on mukana Antti Paalanen, mies ja hanuri.

Teatteripaketti:
1hh 99€
2hh 136€
Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.

Nunnia ja konnia-musikaali

Kokkolan kaupunginteatteri NUNNIA JA KONNIA

Kokkolan kaupunginteatteri
NUNNIA JA KONNIA

Cheri Steinkellner & Bill Steinkellner

Ensi-ilta 31.8.2019. Liput tulevat myyntiin 5.3.2019. Esityksiä 22.2.2020 saakka.

Hauska ja vauhdikas musikaali NUNNIA JA KONNIA kertoo Deloris Van Cartier -nimisestä kapakkalaulajattaresta, joka joutuu todistamaan murhaa ja todistajansuojeluohjelman ajaksi poliisi piilottaa hänet nunnaluostariin. Luostarin perinteet ja räiskyvän Deloriksen ajatukset joutuvat törmäyskurssille.

Musikaali pohjautuu Whoopi Goldbergin tähdittämään suosittuun Sister Act -elokuvaan (1992), jonka pohjalta tehtyä näyttämöversiota on esitetty menestyksekkäästi eri puolilla maailmaa vuodesta 2006 lähtien.

Ohjaaja Kimmo Virtanen ja lavastaja Alisha Davidow ovat toisilleen tuttu työpari ja työskennelleet yhdessä aiemmin mm. Helsingin ja Turun kaupunginteattereissa.

Kapellimestari Mikko Pellisen luotsaaman 14 hengen orkesterin säestyksellä kuullaan sekä menevää discoa että sielukasta soulia. Orkesterin lisäksi esiintyjiä on lavalla 15, pukuja kymmenittäin.

Koreografi Jari Saarelainen on tullut tunnetuksi mm. MTV3:n Tähdet, tähdet -ohjelman koreografioista, samoin Tampereen Työväen Teatterin Billy Elliot musikaalin tanssit ovat hänen käsialaansa.

Ja mukana tietysti teatterimme oma taiteellinen tekijäporukkamme: pukusuunnittelija Tua Hautamäki, valosuunnittelija Veli-Matti Ersta ja äänisuunnittelija Marko Ahokangas.
Näin isoa spektaakkelia ei ole Kokkolan kaupunginteatterissa nähty vuosikausiin!

Rooleissa:

Teatterin koko näyttelijäkunta täydennettynä vierailijoilla.

Deloris:

Isa Lindgren-Backman (vier.).

Sävellys: Alan Menken .Sanoitus: Glenn Slater. Käsikirjoitus: Cheri Steinkellner & Bill Steinkellner. Suomennos: Heikki Sankari, Kristiina Vahvaselkä ja Jussi Vahvaselkä

Teatteripaketti:
1hh 117€
2hh 165€
Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.

Supermarsu
Paula Noronen – Antti Mikkola

Ensi-ilta 12.4.2019. Esityksiä 25.5.2019 saakka.

Emilia on 11-vuotias koululainen, jolla on pitkäaikainen haave. Tiistaina 3. Lokakuuta tämä haave toteutuu ja Emilia saa ikioman marsun.

Marsun pienen pieni puraisu saa aikaan sen, että Emiliasta tulee Supermarsu – ylivoimaisen voimakas supersankari. Ja kuten muidenkin supersankareiden on Emilian pelastettava maailma. Ensin täytyy kuitenkin pelastaa paras ystävä Simo. Koulun suuri vitsikilpailu on näet ovella ja Simo ei todellakaan kuulu sen ennakkosuosikkeihin, varsinkaan kun luokan pahin riitapukari, Rasva-Antero, on saanut vihiä Simon salaisesta ihastuksesta ja täit piinaavat koko luokkaa.

SUPERMARSU on supersankarinäytelmä, joka vie sankarinsa ja katsojansa Lahden mäkimontusta Tuvaluun ja Intiasta biologian tuntien hämyyn.

Keitä ovat mystiset Isomarsu ja Jättiläismarsu? Kuka on pissannut äidin työkenkään? Ja mitä ihmettä Jorma Uistin tekee?

Käsikirjoitus:

Paula Noronen

Dramatisointi:

Antti Mikkola

Ohjaus:

Aku-Petteri Pahkamäki (vier.)

Teatteripaketti:
1hh 97€
2hh 125€

Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.

 

Teatteritarjousten tiedustelut ja varaukset:

puh. 020 7959 600, e-mail: myynti(at)seurahuone.com

Lisätietoa esityksistä: http://teatteri.kokkola.fi/

loading comments...