Teatteritarjoukset Kuopiossa

Lähde teatterimatkalle ja majoitu mukavasti Hotelli IsoValkeisessa!

Syksyn 2018 ohjelmisto julkaistu. Mukana ohjelmistossa on mm.musikaali Äidinmaa, Ingmar Bergmanin Syyssonaatti sekä vaudikas farssi ja hulvaton komedia Puhtaana käteen.
Lisätietoja syksyn ohjelmistoista ja aikatauluista: Kuopion Kaupunginteatteri

 

Musikaali Äidinmaa, ensi-ilta 12.9.

Anniina Enckellin käsikirjoittama ja Esa Niemisen ja Niklas Rosströmin säveltämä musikaali Äidinmaa on väkevä sukupolvikertomus yhden suvun vahvoista naisista, heidän valinnoistaan ja kyvyistään selviytyä traagisimmillakin hetkillä. Melodiset ja elämää täynnä olevat sävelmät huokuvat nuoruuden kiihkoa ja intohimoa, jotka sodan synkät varjot sitten pimentävät ja musiikki saa dramaattisempia sävyjä.

Syyssonaatti, ensi-ilta 8.9.

Ingmar Bergmanin Syyssonaatti on tiheätunnelmainen kamarinäytelmä, väkevä draama rakkaudenjanosta, ihmisen moraalista, inhimillisistä peruskysymyksistä. Lähtökohta on yksinkertainen: äidin ja tyttären suhde, patoutuneet tunteet. Mitä on äidinrakkaus ja minkälaista tuhoa sen puuttuminen tai laiminlyöminen aiheuttaa?
Puhtaana käteen, ensi-ilta 27.10.

Miten käy kun vilunkipeliä sosiaaliturvahuijauksilla harjoittanut savolaismies päättää ruveta rehelliseksi? PUHTAANA KÄTEEN on ollut valtava menestys maailmalla, ja sitä se tulee varmasti olemaan  Kuopiossakin. Siitä pitävät huolen teatterin koomikot Mikot Rantaniva ja Paananen.

teatteritarjoukset Kuopiossa

Teatteritarjoukset Kuopiossa:

Majoitukset alk. 54,50 €/hlö/vrk kahden hengen huoneessa sis. aamiainen, asukassaunat illalla rantasaunoilla sekä lauantaisin tanssi-iltoinan sisäänpääsy tansseihin.

Tiedustelut ja varaukset: sales(@i)sovalkeinen.com tai (017) 5396100

loading comments...