Teatteritarjoukset Uudessakaupungissa

Tiesitkö, että Uudenkaupungin kulttuurikeskus sijaitsee samassa rakennuksessa hotellimme kanssa? Varaa itsellesi, tai ryhmällesi teatteripaketti majoituksella sekä ruokailulla, ja nauti mutkattomasti päivästäsi kulttuurin sekä makuelämyksien siivittämänä!

Teatteritarjoukset Uudessakaupungissa alkaen 48 € / hlö

Voit yhdistää teatterireissuusi jotakin seuraavista:

Teatteriesitys
Majoitus
Ruokailu ravintolassamme
Tilaussauna
Keilaus Aquarius Bowling -keilahalissa
Muita aktiviteetteja, kuten golfausta, hiihtoa tai curlingia

Tarjouksemme sopivat niin isoille kuin pienillekin ryhmille, ja räätälöimme mielellämme juuri teidän ryhmällenne sopivan tarjoukset.

Tutustu herkullisiin menuvaihtoehtoihimme:

Teatteripaketti menu I
Runsas salaattibuffet – vihersalaattia, hedelmäistä juustosalaattia, savulohi-perunasalaattia, marinoituja kasviksia ja vihanneksia , leipälajitelma ja levitteet/ Itämaista riisilihaa ( L,G), Grillattua kananpoikaa ( M,G), Katkarapu-vihanneswokkia ( M,G) , tuoreyrttiperunoita ( M,G). Jälkiruokana Talon vadelma-mustikkapiiras ( L) sekä kahvi/tee.

Teatteripaketti menu II
Runsas salaattipöytä – vihersalaattia, hedelmäistä juutosalaattia, savuporo-perunasalaattia, marinoituja kasviksia ja vihanneksia, leipälajitelma ja levitteet/ Paistettua lohta (L,G) suppilovahverokastiketta, Häränfileetä (M,G), madeirakastiketta, Puuhiilillä grillattua kananpoikaa (M,G), appelsiini-currymajoneesia,Tuorekasvis-papupannua (V,G) ,jälkiruoaksi Tyrniparfait (L,G) sekä kahvi/tee.
Kevyempään nälkään Castellon herkkuleipä / Porsaan sisäfileepihvi, Castello-juustoa,paistettua tuoreanananasta,juustokuorrute,vihersaattia

Kysy lisää teatteripaketeista Hotelli Aquariuksen myyntipalvelusta 044-5610077 / myynti@hotelliaquarius.fi tai Uudenkaupungin teatterista 02-8451 5440. Yhteydenottopyynnön voit jättää myös sähköisen lomakkeemme kautta täältä!

Syksyn 2019 teatteripaketit myydään nyt!

NUNNIA JA KONNIA 21.9-7.12.2019

Teatteripaketit ovat nyt myynnissä! Kysy ryhmällesi tarjousta mahtaviin teatteripaketteihin Hotelli Aquariuksen myyntipalvelusta 044-5610077 / myynti@hotelliaquarius.fi tai Uudenkaupungin teatterista 02-8451 5440.

Varaukset ja tiedustelut:

Hotelli Aquarius
Kullervontie 11 B
23500 Uusikaupunki
+358 (0)2 841 3123
myynti@hotelliaquarius.fi
http://www.hotelliaquarius.fi/

teatteritarjoukset Uudessakaupungissa

loading comments...