Yöpyvä kokouspaketti Airport Hotel Oulussa

yöpyvä kokouspaketti Finlandia Hotel Airport Oulu Finlandia Hotels

 

 

 

Kätevästi yhden katon alla!  Kahden päivän yöpyvä kokouspaketti meren äärellä Vihiluodossa.
Finlandia Hotel Airport Oulussa onnistuu myös kahden päivän kokous. Hotellista löytyvät kokoustilat monenlaiseen tarpeeseen – yhteen voi jopa ajaa vaikka auton sisälle. Hotellista löytyy myös viihtyisiä tiloja pienempien ryhmien kokoontumiseen tai kokouspakettiin voi yhdistää vaikka lappilaishenkisen illallisen Vihiluodon Kodassa tai espanjalaisessa Ravintola El Saborissa.  Ja El Sabor taipuu vaikka ohjelmalliseen espanjalaiseen iltaan – E Viva Espana!
Luonnonläheinen sijainti mahdollistaa myös ulkoilun omatoimisesti tai ohjattuna. Omatoimiseen ulkoiluun kesällä löytyy vierestä luontopolku sekä frisbeegolfkenttä. Talvella meren jäältä löytyy sekä hiihtolatu että retkiluistelureitti. Ja ohjelmanumeroksi riittää vaikka makkaranpaisto nuotiopaikalla – mikäs sen mukavampi tapa katkaista kokouspäivä! Ohjatuista ohjelmista löytyy useampi vaihtoehto ympäri vuoden aina lintubongauksesta Pirtutrokarin peruskurssiin. Leikkimieliset tiimikisat luovat yhteishenkeä ja kokouksen tärkeää asiaa voi sulatella vapaamuotoisemmin yhdessä touhuten.

Rauhalliset ja viihtyisät huoneet takaavat kunnon yöunet ja aamulla voi nauttia maittavan buffet-aamiaisen. Aamiaisen erikoisuutena on lättypannu, jolla voi paistella lätyt ja täyttää joko makealla tai suolaisella.

Kaikki nämä mahdollisuudet löytyvät helposti samasta osoitteesta. Kokousjärjestäjä pääsee todella helpolla, kun ei tule siirtymiä eikä järjestelyitä tarvitse hoitaa useamman tahon kanssa.  Kokouksen lisäelementit onnistuvat kätevästi samassa pihapiirissä.  Tunnelmasta toiseen voi siirtyä todella helposti: kokouksen kautta reippaaseen ulkoiluun ja illaksi lappilaiseen kotaan tai espanjalaiseen fiilinkiin.

Esimerkkinä kahden päivän kokouspaketti kahden hengen huoneessa:

1.    päivä
Tulokahvit, lounas noutopöydästä ja iltapäiväkahvit
majoitus hotellissa kahden hengen huoneessa

2.    päivä
Buffet-aamiainen
Lounas noutopöydästä
Iltapäiväkahvit

Hinta alkaen 109,50 €/hlö.

Kysy lisää
Finlandia Hotel Airport Oulu
Vihiluoto 10
90440 Kempele
sales@airporthotel.fi
puh. (08) 514 5100
www.airporthotel.fi

aktiviteettikuva pienempi

loading comments...