Bonuksilla matkaan

Asiakas ansaitsee bonuksia kaikista Finlandia Hotellien hotelli- ja ravintolaostoista (paitsi alkoholista). Bonuksia voi vastedes käyttää lahjakortteina myös matkojen hankintaan Suomen Matka-Agentit Oy:n matkavalikoimista.

Matka-Agenttien Hanna Kallio vastaa Finlandia Hotelsin bonusasiakkaiden matkajärjestelyistä. Hänen takanaan ovat Matka-Agenttien toimitusjohtaja Jorma Kukkonen (vas.) ja Finlandia Hotellien toimitusjohtaja Kari Pauloaho.

Matka-Agenttien Hanna Kallio vastaa Finlandia Hotelsin bonusasiakkaiden matkajärjestelyistä. Hänen takanaan ovat Matka-Agenttien toimitusjohtaja Jorma Kukkonen (vas.) ja Finlandia Hotellien toimitusjohtaja Kari Pauloaho.

– Aiemmin bonuksia on voinut käyttää CWT Kaleva Travelin matkoihin, mutta nyt matkanjärjestäjä on Matka-Agentit, jolla on toimistot Helsingissä, Porvoossa, Joensuussa ja Turussa, Finlandia Hotellien toimitusjohtaja Kari Pauloaho kertoo.

– Matka-Agentit sopii kotimaisena yrityksenä mainiosti Finlandia Hotellien yhteistyökumppaniksi. Kertyneet bonukset ovat voimassa kaksi vuotta myöntämispäivästä, joten niitä ehtii hyvin hyödyntää matkojen järjestämisessäkin.

Näppärimmin matkajärjestelyt sujuvat Matka-Agenttien Hanna Kallion välityksellä. Hän on Matka-Agenttien yhteyshenkilö Finlandia Hotellien bonusasiakkaille.

 

Matka-Agenttien valikoimasta löytyvät opastetut matkat, monenlaiset kaupunki- ja kiertomatkat, kulttuuri-, musiikki- ja puutarhamatkat. Esimerkiksi. Lontooseen tehtävät Harry Potter -teemamatkat, Legoland-matkat Tanskaan, Disneyland-matkat Ranskaan ja Floridan Orlandoon ovat löytäneet asiakkaansa. Lomarepertuaari on siis pitkä; lisäksi tavallinen rantalomakin järjestyy. Matka-Agentit välittää myös Apollomatkojen ja Deturin rantalomia.

– Yksi suosikki on pitkäkestoiset lomat. Monet suuntaavat Matka-Agenttien pakettimatkalla Espanjan Andalusiaan ja Portugalin Algarveen 3-4 viikon lomille. Myös lehtien lukijamatkoja Matka-Agentit järjestää jatkuvasti eri puolille maailmaa. Omatoimimatkailijoille teemme halutunlaiset matkapaketit räätälöidysti, etsimme sopivat edulliset lennot ja hotellit, ja vaikka vuokra-autonkin, Hanna Kallio listaa.

– Matkojen räätälöinti matkustajan oman suunnitelman mukaan tuntuu lisääntyvän koko ajan, mikä tietysti sopii meille. Välitämme kyllä pelkkiä lentolippujakin, ellei asiakkaalla ole muuhun matkapalveluun tarvetta.

– Järjestämme myös erilaisia urheilumatkoja, etenkin formulakisoihin, ja ne ovatkin olleet hyvin suosittuja, toimitusjohtaja Jorma Kukkonen kertoo. Useimmissa formulakohteissa on mukana suomenkielinen opas. Lisämaksusta hankimme kisaliputkin. Toinen motoristeja kiinnostava teemamatka on ollut moottoripyörämatka Atlantin taakse; Route 66 Chicagosta Kalifornian Santa Monicaan.

– Yksi matkustustapa on laivaristeilyt, joiden valikoima on Matka-Agenteilla melkoinen; Tallinnan-, Pietarin- ja Tukholman-risteilyjen ohella tarjoamme esimerkiksi Karibian-, Välimeren- ja Norjan vuonoristeilyjä, toimitusjohtaja Kukkonen lisää.

– Risteilymme Pietarista Laatokalle ja Ääniselle toteutamme hyvin kodikkailla jokilaivoilla. Parhaimmillaan vuonna 2000 meillä oli kolme laivaa vuokrattuna yhtaikaa.
Toimitusjohtaja Kukkonen muistuttaa vielä, että Matka-Agenteilla on Kuluttajaviraston vaatima vakuus matkoja varten.

Matkajärjestelyt: Hanna Kallio, puh. 050 371 6203, hanna.kallio@matka-agentit.fi

Teksti ja kuva Tapio Rusanen

loading comments...