Finlandia Hotellien juhlapaikat ja ravintolapalvelut tarjoavat laadukkaat puitteet onnistuneiden juhlien järjestämiselle

Finlandia Hotellien juhlapaikat ja ravintolapalvelut

Oli kyseessä sitten yritystilaisuus, häät, sukujuhlat, pikkujoulut tai vaikkapa urheiluseuran kauden päättäjäiset, Finlandia Hotellien 17 paikallishotellia tarjoavat kaiken kattavat juhlapaikat ja ravintolapalvelut mitä erilaisimpien tilaisuuksien järjestämiselle. Hotellien monipuoliset juhlapaikat käsittävät niin ravintolat, juhlasalit ja auditoriot, kuin kätevästi juhlatiloiksi valjastettavat sauna- ja kokoustilatkin. Tarvittaessa juhlapaikka voi olla vaikka kokonainen hotelli yrityksesi suurtapahtuman käyttöön. Laadukkaat ravintolakeittiömme ja palveluhenkinen henkilökuntamme puolestaan huolehtivat ammattitaidolla juhlien tarjoiluista ja takaavat vieraittesi viihtyvyyden.

Hotelliemme juhlapaikat tarjoavat kiireettömät olosuhteet juhlimiselle, ja myös pitemmän matkan päästä paikalle saapuneet voivat ottaa rennosti ja majoittua tapahtuman päätteeksi laadukkaisiin hotellihuoneisiimme. Juhlien jatkoista huolehtivat monipuoliset viihde- ja virkistäytymispalvelumme ja kotimatka on aina hyvä aloittaa levänneenä kunnon yöunien ja maistuvan aamupalan siivittämä.

Finlandia Hotellien tarjoamat juhlapaikat ja niiden kapasiteetit vaihtelevat hotellikohtaisesti, joten ole yhteydessä oman alueesi hotelliin ja kerro juhlatilatarpeistasi, niin selvitämme tarjontamme ja suunnitellaan yhdessä toiveitasi vastaava ikimuistoinen juhlakokonaisuus. Myös juhlien ohjelmanumeroiden ja esiintyjien valinta onnistuu kätevästi laajan yhteistyökumppaniverkostomme avulla. Osa tiloista on hyvinkin ahkerassa käytössä, joten toimi ajoissa ja varaa haluamasi juhlapaikat hyvissä ajoin ennakkoon varmistaaksesi haluamasi tilan saatavuuden.

Finlandia Hotellien juhlapaikat ja ravintolapalvelut Finlandia Hotels

Finlandia Hotel Aquarius

loading comments...