Hinnat alkaen 65

Finlandia Park Hotel Helsinki

Helsinki

”Rauhallinen sijainti, hyvät yhteydet lentokentälle. Käpylä tunnelmallinen kaupunginosa. Ruokakauppa vastapäätä”

Finlandia Park Hotel Helsinki sijaitsee idyllisessä Käpylän puutarhakaupunginosassa Keski-Helsingissä. Käpylän ainutlaatuisen puutaloalueen puistot ja puutarhat luovat rauhallisen tunnelman keskelle kiireistä pääkaupunkiseutua.

Finlandia Park Hotel Helsinkiin on hyvät julkisen liikenteen yhteydet: muutaman minuutin kävelymatkan päässä olevalle Käpylän rautatieasemalle pääsee Helsingin rautatieasemalta junalla 7 minuutissa, Pasilan asemalta kahdessa minuutissa ja Helsingin lentokentältä 20 minuutissa. Hotellin läheisyydessä on lukuisia julkisen liikenteen pysäkkejä sekä raitiovaunulinjan 1 päätepysäkki.

”Mukava henkilökunta,rauhallinen ja upea puutaloympäristö sekä ilmainen pysäköinti hotellin edustalta”

Autolla Käpylään pääsee ilman huolia keskustan ruuhkista tai pysäköinnin kustannuksista. Pysäköinti alueella on maksutonta ja tilaa katujen varsilla on runsaasti. Autotallissamme on asukkaiden käytössä kolme maksullista autopaikkaa. Siellä voi myös ladata sähköautoon lisää virtaa. Autolla Helsingin lentoaseman saavuttaa nopeimmillaan vain 15 minuutissa.Matkaa Helsingin Messukeskukseen ja Hartwall Arenalle on noin 2 km.

”Hotelli on rauhallinen ja siisti, henkilökunta hyvin ystävällistä. Hinta-laatusehde erittäin hyvin kohdallaan. Puu-Käpylä on todella kaunis varsinkin kesällä ”

Hotellissa on 40 standard-tasoista huonetta, joista 9 kpl on 3-4 hengen perhehuoneita.

Bistro-tyyppisessä ravintolassa tarjoillaan buffet-tyylinen aamiainen sekä lounas arkipäivisin klo 11.00-14.00. Lämpiminä vuodenaikoina kodikas terassimme suuren vaahteran ja pihlajan katveessa sisäpihalla tarjoaa mukavan vaihtoehdon ruokailuun tai seurusteluun.

”Todella mukava paikka koirien kanssa matkustavalle, kivat ulkoilutuspaikat ihan vieressä ja hienoa kun koirat voi olla mukana patiolla ”

Finlandia Park Hotel Helsinki on myös perinteinen kokoushotelli. Meillä on kaikkiaan viisi muunneltavaa kokoustilaa – aina 120 henkilön yhtenäiseen tilaan saakka. Kokoustilamme sopivat monentyyppisiin tilaisuuksiin, kokouksista ja koulutuksista perhejuhliin.

”Ihana aamiainen,aamusauna ja uima-allas käytössä oli myös iso plussa.”

Park Hotel Helsingin saunaosasto tunnetaan tv-sarja Hyvien Herrojen kauppaneuvos Paukun ja hänen vieraidensa kantapaikkana. Maankuululla saunaosastollamme on kolme erikokoista saunaa – Paukku, Tollo ja Tyyne. Saunomisen lomassa voi pulahtaa uima-altaaseen. Saunaosasto on hotelliasukkaiden käytössä sekä varattavissa yksityiseen käyttöön.

Suosittuja käyntikohteita hotellimme lähistöllä: Linnanmäki, Merimaailma Sea Life, Flamingo viihdekeskus. Shoppailun nälkää voi tyydyttää kauppakeskus Jumbossa sekä kauppakeskus Triplassa.

Tervetuloa vieraaksemme. Pidämme sinusta huolen.

Muistathan, että suoraan varaamalla saat parhaan huonehinnan.

Vastaanotto: ma-la klo 7-22, su klo 8-22, muut ajat – ota yhteyttä vastaanottoon etukäteen saadaksesi ohjeet avaimen noutoon
Aamiainen: ma-la klo 7-10, su klo 8-11
Lounas: ma-pe klo 11.00-14.00
Etäisyydet:
Raitiovaunu 30 m
Linja-auto 100 m
Juna 500 m
Lentokenttä 10 km
Finlandia Park Hotel Helsinki
Pohjolankatu 38
00600 Helsinki
Puh. (09) 799 755
Fax (09) 792 781
parkhotel@park.fi
www.parkhotelhelsinki.com

Finlandia Park Hotel Helsinki