Hinnat alkaen 70

Finlandia Hotel Alba

Jyväskylä

”Todella kauniilla paikalla järven vierellä. Siisti ja hyvä huone upealla näköalalla. Erinomainen aamiainen” – Lumi.

Finlandia Hotel Alba sijaitsee upean järvimaiseman keskellä, Jyväsjärven rannalla, vain kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta ja Paviljongin messu- ja kongressikeskuksesta. Myös Jyväskylän yliopisto, Alvar Aalto -museo ja Hippoksen urheilualue ovat kävelymatkan päässä.

Hotellissa on kaikkiaan 126 huonetta – neljää eri tyyppiä majoitustarpeesi mukaan. 28 m² omalla saunalla ja järvimaisemalla olevia Juniorsviittejä on 10 kpl. Huoneissa on itsesäädettävä ilmastointi, kaksi 100 cm leveää sänkyä sekä 140 cm vuodesohva. Mukavuutta lisää iso taulu-tv, vedenkeitin, kahvisetti sekä ranskalainen parveke niin liikematkustajan kuin perheen tarpeisiin. Superior-tasoisia huoneita on 10 kpl. Huoneissa on 120 cm leveä sänky, itsesäädettävä ilmastointi, hyvä työpöytä, vedenkeitin ja kahvisetti. Huoneista on näköala Jyväskylän Yliopiston Mattilannimen kampukselle. Starndard-huoneissa on mukavuutta tuomassa koneellinen lisäviilennin. Tarvittaessa standard-huoneita voidaan yhdistää isommallekin seurueelle. Hotelli Albasta löytyy myös economy-tason huoneita. Kaikissa huoneissamme on huonehintaan kuuluva wlan-yhteys.

”Viime keväänä ekan kerran majoittuessani täällä esitin parannusehdotuksena pimennysverhojen asentamista huoneisiin ja nyt ainakin huoneessa, jossa majoituin, oli sellaiset. Mahtavaa!! ” – Aikuisopiskelija 40v.

Hotellin pääravintolassa nautitaan buffet-tyylinen aamiainen – kesäisin myös osittain katetulla terassillamme Jyväsjärven laineiden liplattaessa lempeästi tunnelmaa luoden. Chaîne des Rôtisseurs -tunnuksen saanut ravintolamme tarjoaa lounasta, à la carte -annoksia sekä erilaisia menu- ja buffet-teemoja.

”Henkilökuntaa oli paljon ja he olivat ystävällisiä ja iloisia. Tuli mieleen, että heillä on kiva työpaikka. Silloin asiakaskin viihtyy” -Leena.

Finlandia Hotel Albassa löytyy mukavat puitteet kokousten ja erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Meiltä löytyy kokoustila 50 henkilölle. Asiakassaunamme yhteydessä on puolestaan Albis-kabinetti, mikä soveltuu mainiosti pienryhmien kokouksiin.

Autoille ilmainen paikoitusalue; osa paikoista varustettu sähköpistokkeilla.

”Henkilökunta oli poikkeuksellisen ystävällistä, huone siisti. Vaikka hotelli oli täynnä, se oli rauhallinen ja yön sai nukuttua hyvin. Ehdottamasti suosittelen hotellia toisillekin!” -Sirpa

Tervetuloa Finlandia Hotel Albaan – muistathan että suoraan hotellista varaamalla saat parhaan hinnan.

Vastaanotto: 24 h
Ravintola: klo 24.00 asti
Keittiö: ma-­la klo 22.00 ja kesäsunnuntaisin 22.00 asti
Etäisyydet:
Linja-auto 10 m
Juna 1 km
Lentokenttä 25 km
Finlandia Hotel Alba
Ahlmaninkatu 4
40100 Jyväskylä
Puh.(0)14 636 311
Fax (014) 636 300
info@hotellialba.fi
www.hotellialba.fi

Finlandia Hotel Alba