Hinnat alkaen 78

Finlandia Hotel Airport Oulu

Oulu

”Receptionin nuori nainen ihan huippu! Huumoria, iloa, ystävällisyyttä! Oli kiva tulla perille pitkän ajomatkan jälkeen!”

Yrittäjäpariskunta Jaana ja Timo Väärälä henkilökuntineen toivottavat sinut tervetulleeksi Finlandia Hotel Airport Ouluun, jota he ovat emännöineet ja isännöineet jo toisessa polvessa kohta 17 vuoden ajan.

Finlandia Hotel Airport Oulu sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Kempeleenlahden rannalla. Suoraan hotellin pihasta meren rantaan lähtevälle ulkoilureitillä kaikki vieraamme voivat nauttia luonnonrauhasta kiireisen työpäivän jälkeen Oulun teknologia-ja yliopistokaupungissa. Oulun kansainväliselle lentokentälle on vain viiden minuutin ja Oulun keskustaan kymmenen minuutin matka. Hotellin edustalla on tilava maksuton ja valvottu paikoitusalue, perille pääset vaivatta henkilö-, paketti- tai linja-autolla. Talvisaikaan on tarjolla lämpöpistokepaikkoja pientä korvausta vastaan.

Hotellissa on 40 huonetta uusittua huonetta. Hotellihuoneet on suunniteltu niin liikematkaajan kuin vapaa-ajan matkustajan tarpeita huomioiden. Huoneita on kahta tasoa valintasi mukaan – economy tai standard. Osasta huoneitamme voit ihailla Kempeleenlahden upeita merimaisemia omalta parvekkeelta. Hotellin tiloissa toimii langaton WiFi-yhteys, lisäksi aulatiloissa on pöytäkone asiakkaiden käytössä.

” Tunnelma hotellissa on mukava. Uusi ruokalista on erinomainen, kun sieltä sai herkullista kasvisruokaa ja oli jopa valittavissa. Tuntuu niin mukavalta, kun kissa otetaan hyvin huomioon ihan ”hotellivieraana” . Huone on siisti, vuode mukava.”

Airport Hotel Oulussa on Oulun talousalueen ainoa espanjalainen ravintola – El Sabor. Viihtyisä 100-paikkainen ravintolamme tarjoaa monipuolisen ja maittavan makumatkan Espanjaan. Ravintolassa nautitaan myös huonehintaan kuuluva runsas buffetaamiainen, jonka yhteydessä voit itse paistaa lettuja muurinpohjapannulla. Hotellin erikoisuutena on tilausravintolana toimiva Vihiluodon Kota, minne sopii herkuttelemaan  noin 20-25 henkilöä tunnelmallisesti avotulen ääressä. Vihiluodon Kota soveltuu yritysten ja yksityishenkilöiden tilaisuuksiin. Tarjoamme erilaisia ohjelmallisia paketteja, joista yksi suosituin on kotakokkikoulu. Ohjelmallisista paketeista saa lisää tietoa hotellin vastaanotosta ja myyntipalvelusta.

”Asiakaskohtaista palvelua.Tässä oli otetta..kiitos”

Tilavat ja monipuoliset kokoustilamme tarjoavat rauhallisen ympäristön kanssa erinomaiset puitteet kokous-ja koulutustilaisuuksiin. Kokous- ja ravintolatoiminnallemme on myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki. Kokouksen voi järjestää myös saunaosastollamme.

Yhtenä erikoisuutena on, että keväisin Airport Hotel Oulu toimii lintubongareiden keskuksena. Arktista lintujen kevätmuuttoa tulee seuraamaan useita ryhmiä ympäri maailmaa. Harvinaisuuksia on bongattu jopa hotellihuoneen omalta parvekkeelta.

Oulun seudulla järjestetään vuosittain myös paljon erilaisia tapahtumia – esimeriksi Ilmakitaran MM-kisat, Qstock ja The Irish Festival of Oulu.

Tervetuloa viihtymään aidosti erilaiseen Finlandia Hotel Airport Ouluun – lyhyemmäksi tai pidemmäksi aikaa !

Muistathan, että suoraan varaamalla saat parhaan hinnan.

 

Vuoden hotelli 2014

 

Vastaanotto: ma-pe klo 07.00-­23.00, la klo 08.00-23.00,               su klo 8.00-22.00                                                                         Aamiainen: ma-pe klo 6.00-9.30, la klo 7.00-10.00,                        su klo 8.00-10.00
Aulabaari: ma-la klo 9.00-23.00, su klo 9.00-22.00
Ravintola: ma-la klo 16.00-­22.30, su tilauksesta
Keittiö: ma-la klo 16.00­-22.00, su tilauksesta
Etäisyydet:
Linja-auto 300 m
Juna 8 km
Lentokenttä 4 km
Finlandia Hotel Airport Oulu
Vihiluoto 10
90440 Kempele
Puh. (08) 514 5100
Fax (08) 514 5200
sales@airporthotel.fi
www.airporthotel.fi
www.elsabor.fi

Finlandia Hotel Airport Oulu