Hinnat alkaen 89

Finlandia Hotel Fooninki

Seinäjoki

”Kerrassaan ihana, ystävällinen henkilökunta ja kodikas ilmapiiri! Asiakkaista todella välitetään. Aamiainen loistava, ei missään hotellissa ole saanut niin monipuolista aamupalaa! Kiva, kun pääsi iltasaunaan. Tänne tullaan ehdottamasti toistekin.”

Finlandia Hotel Fooninki sijaitsee Seinäjoen kaupungissa Nurmon Hyllykalliolla, vain 3,5 kilometrin päässä Seinäjoen keskustasta. Yrittäjäpariskunta Kuivamäki tiimeineen tarjoaa aidosti erilaisen vaihtoehdon niin yöpymiseen kuin kokous- tai ravintolapalveluiden käyttöön. Hotelli Fooningin edustalla on hyvin ilmaista paikoitustilaa. Hotellissamme on 28 standard-tason huonetta ja kaksi sviittiä.

”Huone oli rauhallinen, vuode mainio. Nukuimme hyvin.Aamiainen oli monipuolinen ja maistui meille. Henkilökunta oli asiallisen huumorintajuinen ja erittäin ystävällinen. Lupasimme tulla toistekin.”

Ravintolassamme tarjotaan buffet-tyylinen aamiainen joka päivä. Maistuvan ja runsaan lounaspöytämme vieraat täyttävät arkisin ravintolasalimme, jossa on 250 asiakaspaikkaa. Arki-iltaisin on myös tarjolla buffetpäivällinen. Ravintolamme on suosittu erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Meillä pidetään niin perhejuhlia kuin yritysten pikkujouluja. Hotellissa on myös pub, jossa voi pelata biljardia tai heittää dartsia yms.

”Rauhallinen huone, hyvä vuode, hyvä aamiainen. Myös gluteeniton ruokavalio oli huomioitu. Kiitettävää palvelua! Ilmainen parkki !

Finlandia Hotelli Fooninki tarjoaa ravintolan yhteydessä kaksi korkeatasoista kokoustilaa 10-40 henkilölle. Lisäksi saunaosastolla on erillinen takkakabinetti, mikä soveltuu mainiosti rennompien tilaisuuksien pitämiseen.

Seinäjoki on Etelä-Pohjaanmaan vilkas ja tapahtumarikas keskus. Tunnetuimpia jokavuotisia tapahtumia ovat Seinäjoen Tangomarkkinat, Provinssi ja Vauhtiajot. Menoa ja hurjia tilanteita löytyy myös Duudson Activity Parkista ja Härmässä sijaitsevassa Powerparkista. Hotellimme läheisyydessä sijaitsee myös talousalueemme suurin ravikeskus – Seinäjoen ravirata.

”Ystävällinen henkilökunta, ilmastointi, metsä heti hotellin takana ( koirat mukana ).”

Tervetuloa viihtymään Finlandia Hotel Fooninkiin !

Muistathan, että varaamalla hotellihuoneen suoraan hotellistamme, saat parhaan hinnan.

Vastaanotto: klo 22.00 asti
Ravintola: klo 22.00 asti
Keittiö: klo 21.00 asti
Etäisyydet:
Linja-auto 3,5 km
Juna 3,5 km
Lentokenttä 12 km
Finlandia Hotel Fooninki
Kaarretie 4
60510 Hyllykallio
Puh. (06) 421 7700
Fax (06) 421 7770
myynti@hotellifooninki.fi
www.hotellifooninki.fi

Fooninki ulkokuva