Hinnat alkaen 91

Finlandia Hotel Aquarius

Uusikaupunki

56778_FH_Vuodenhotelli2015-sinetti

”Mukava, tyylikäs, viihtyisä paikka ja ihana henkilökunta”

Finlandia Hotel Aquarius toivottaa sinut tervetulleeksi Uuteenkaupunkiin. Hotelli sijaitsee kauniissa varsinaissuomalaisessa saaristomaisemassa aivan meren rannalla kävelymatkan päästä Uudenkaupungin vilkkaasta torielämästä. Kaupungin keskustasta löydät hyvin palvelevia pikkuputiikkeja ja erikoisliikkeitä. Kaupunginlahden rannalla näet paatteja ja purjeveneitä vilkkaan vierasvenesataman äärellä kauniine makasiinirakennuksineen. Halutessasi voit myös vuokrata veneen hotellin rannalta.

”Tänne oli ilo tulla. Henkilökunta ystävällistä ja siisteys yleisesti ottaen huippuluokkaa. Suosittelen lämpimästi tuttavilleni, jos tännepäin suuntaisivat!

Hotellissa on 60 valoista ja viihtyisää kahden hengen huonetta kaikilla mukavuuksilla sekä kaksi sviittiä omalla saunalla varustettuna. Kaikki huoneemme ovat savuttomia. Useimmista huoneista on tarjolla upea merinäköala. Hotelliasukkailla on käytössään WLAN-internetyhteys veloituksetta.

”Hyvä aamiainen, iloinen ja reipas palvelu ”

Huonehintaan kuuluva aamiainen nautitaan buffet-tyylisesti ravintola Castellossa, jossa on tarjolla myös maukkaista lounaita sekä à la carte -annoksia aidosta Josper-puuhiiliigrillistä. Ravintola Meritähdessä voi ihailla upeita merimaisemia ruokailun yhteydessä ja alakerrasta löytyy myös yökerho Reeina.

”Hieno näköala merelle! Mieluusti tulemme tänne uudelleen !”

Finlandia Hotel Aquarius tarjoaa monipuoliset kokous- ja ryhmätyötilat erilaisiin yritysten kuin yksityishenkilöiden juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Ajanmukainen varustelu, joustava ja ystävällinen asiakaspalvelu luovat puitteet onnistuneeseen tilaisuuteen. Suurimpaan kokoussalimme Cruselliin kokoontuu kerralla 254 henkilöä. Meillä järjestät sujuvasti esimerkiksi johtoryhmän kokoukset, henkilökunnan koulutuspäivät, erilaiset kick-offit tai vaikkapa yhtiökokoukset.

Hotelli Aquariuksen saunaosastolla on kaksi erillistä saunaa, jotka ovat tarvittaessa yhdistettävissä ja tarjoavat näin saunatilat jopa 30 henkilölle. Saunaosastolta löytyy poreallas ja viihtyisä saunakabinetti sekä erilaisia wellness-palveluja tarjoava Hoitopiste Kastanja.

Hotellissa tekemistä riittää myös perheen pienimmille ja hieman vanhemmilekin; meillä on leikkipaikka, minigolfrata, tenniskentät sekä keilahalli Aquarius Bowling, jossa on mahdollisuus myös hohtokeilaukseen. Hotellin yhteydessä toimii Uudenkaupungin Teatteri.

Muita mielenkiinnon tai tekemisen kohteita ovat mm. Uudenkaupungin kulttuuripolku – joko paikan päällä tai virtuaalisesti verkossa, Uudenkaupungin Golfklubi, Vahterusringin curling ja hiihtoputki, Isokarin risteilyt ja  Automuseo Ukin Mobiilit.

”Koirat huomioitu todella hyvin – kiitos siitä. ” ’Makupussi’ oli ihana yllätys”

Myyntipalvelustamme saat lisää tietoa kaikista paketeistamme.

Tervetuloa Finlandia Hotel Aquariukseen !

Muistathan, että varaamalla hotellihuoneen suoraan hotellista saat parhaan hinnan.

Ravintolat
Ravintola Meritähti
Ruoka- ja seurusteluravintola Castello
Yökerho Reeina

Kokous – ja muut tilat
Tilat 10 – 260 hengelle, ryhmätyötiloja
Kaupunginteatteri, taidenäyttelyt
Saunat ja poreallas
Minigolfrata ja tenniskentät, sekä kuntosali ja keilahalli.
Hoitopiste Kastanja
Vierasvenelaituri

Tule hyvän unen hotelliin. Toivotamme sinulle hyvää yötä!

 

Vastaanotto: ma-pe klo 6.30-23, la klo 6.40-24, su klo 6.30-12
Keittiö: suljetaan puoli tuntia ennen ravintolaa
Ravintola: ma-pe klo 18-22, la klo 15-22, su tilauksesta
Etäisyydet:
Linja-auto 1,5 km
Juna 70 km
Lentokenttä 75 km
Finlandia Hotel Aquarius
Kullervontie 11 B
23500 Uusikaupunki
Puh. (02) 8413 123
Fax (02) 8413 540
hotelli@hotelliaquarius.fi
www.hotelliaquarius.fi

Finlandia Hotel Aquarius