Hinnat alkaen 74

Finlandia Hotel Käenpesä

Ylivieska

”Mukava ja viihtyisä hotelli. Hyvällä paikalla – puisto ympärillä ja harrastukset”

Kodikas ja viihtyisä hotellimme sijaitsee keskustan tuntumassa Ylivieskassa. Rautatieasemalle on matkaa noin kilometri. Kruunupyyn ja Oulunsalon lentokentät sijaitsevat noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä. Tuleva suurhanke Pyhäjoen Ydinvoimala ( Hanhikivi 1 ) on vajaan tunnin ajomatkan päässä.

Hotellilla on iso ilmainen paikoitusalue. Matkailuvaunu/-autopaikkoja on 4 kpl.

”Kiitokset hyvästä huoneesta.Ihanan rauhallista oli”

Finlandia Hotel Käenpesässä on huoneita kolmea luokkaa erilaisiin majoitustarpeisiin: economy, standard ja business.Kaikkiaan huoneita on 72 kpl. Suurin osa on yhden ja kahden hengen huoneita. Hotellistamme löytyy myös suurempia kolmen ja neljän hengen huoneita, jotka soveltuvat mainiosti esimerkiksi perheiden ja erilaisten joukkueiden majoitukseen.

”Todella ystävällinen henkilökunta, ihana huone, ravintolassa todella hyvää ruokaa,upea design!”

Hotellissamme on kaksi ravintolaa. Herkullisesta ruoista ja hyvästä palvelusta nauttiville on tarjolla Chaîne des Rotîsseurs – tunnustuksella varustettu ravintola PikkuVELI, missä on 150-asiakaspaikkaa ja A-oikeudet. Ravintolan keittiössä ruoat valmistetaan taidolla ja sydämellä. Kaikessa raaka-aineiden ostoissa pyritään hyödyntämään lähiraaka-aineita. Tervetuloa nauttimaan. Hotellin toinen ravintola on juomia tarjoava irkkuhenkinen Kukkuu-pub, joka on tunnettu laajasta olutvalikoimastaan. Kukkuu-pubissa tutustut helposti paikallisiin ihmisiin esimerkiksi urheilulähetyksiä seuratessa pubin kisakatsomossa.

”Henkilökunta kohteliasta ja ystävällistä ja auttavaa”

Kokoustiloja ja -kabinetteja löytyy 10-60 hengen ryhmille. Finlandia Hotel Käenpesän kokouskabinetit soveltuvat erittäin hyvin myös ryhmäruokailuihin, perhejuhliin sekä muihin yksityistilaisuuksiin. Järjestämme kaikenlaiset tilaisuudet häistä seminaareihin 2-200 hengelle, asiakkaan tarpeiden mukaan. Kokouksen tai tapaamisen voi järjestää myös viihtyisällä saunaosastollamme. Saunaillan kruunaa terassillamme oleva ulkoporeallas, mistä voi ihailla hyvällä tuurilla taivaalta revontulia.Yhteistyökumppanimme Kulttuurikeskus Akustiikka sijaitsee naapurissa. Sitä kautta voimme tarjota tilat jopa 400 henkilölle. Akustiikassa on tarjolla monipuolista kulttuuritarjontaa ympäri vuoden.

”Tackar för allt. Personal har varit vänligt!”

Kaikki palvelut kuntoilusta viihteeseen ja shoppailuun löytyvät aivan hotellimme läheisyydestä. Kivenheiton päässä on liikuntakeskus, jossa on lähes kylpylätasoinen uimahalli, keilaradat, mahdollisuus pelata sulkapalloa, tennistä ym. Talvisin hiihtoladut ja lenkkipolut lähtevät kadun toiselta puolen. Hotellin ympäristössä puistoalueella on haastava ja monipuolinen, 15-väyläinen frisbeegolfrata. Pelivälineet voi vuokrata hotellimme vastaanotosta.Ylivieskan uusi minigolf-puisto sijaitsee 300 metrin päässä. Uusittu monipuolinen kuntokeskus Puntti on vain kävelymatkan päässä. Hotellin vastaanotosta voi ostaa kulkukortteja kuntokeskus Punttiin. Shoppailun nälkään kannattaa tutustua kauppakeskus Savariin, mikä sijaitsee noin 1,5 kilometrin päässä hotellistamme. Vireä autokauppa ja etelä-Suomea edullisemmat autojen huoltohinnat ovat kiinnostaneet majoittuvia asiakkaitamme.

”Kiitos hyvästä palvelusta.Ruoka oli erinomaista”

Ylivieska on Kalajokilaakson liiketoiminnan keskus ja kauppakaupunki, jossa tapahtumia järjestetään ympäri vuoden, jokavuotista tapahtumista suurimmat ovat 10-Fest ja Sun Pampas.

Helposti saavutettavissa, suloiset unet uusissa vuoteissamme ja maukas illallinen – siinä muutama hyvä syy tulla meille – vaikka pidemmäksikin aikaa Finlandia Hotel Käenpesään !

Muista , että suoraan hotellista varaamalla saat parhaan hinnan.

 

 


Vastaanotto
: ma-to klo 22.00 saakka, pe-la klo 23.00 saakka, su klo 12.00 saakka
Ravintola: ma-to klo 11.00-22.00, pe klo 11.00-23.00, la klo 13.00-23.00 ja su suljettu.
Huom! ravintola 25.6.-12.8. ma-to klo 15.00-22.00, pe klo 15.00-23.00, la klo 13.00-23.00, su suljettu
Etäisyydet:
Linja-auto 800 m
Juna 800 m
Lentokenttä 95 km
Finlandia Hotel Käenpesä
Lintutie 1
84100 Ylivieska
Puh. (08) 423 611
Fax (08) 423 662
kaenpesa@hotellikaenpesa.fi
www.hotellikaenpesa.fi

Finlandia Hotel Käenpesä