Monipuoliset tilaussaunat soveltuvat niin rentoutumis- kuin juhlatiloiksikin

Finlandia Hotellit tarjoavat rauhalliset yöunet takaavan tasokkaan majoituksen lisäksi käyttöösi laadukkaat tilaussaunat. Monipuoliset tilaussaunat soveltuvat kaikenlaiseen käyttöön ja niissä järjestyy kätevästi niin viihdyttävä saunailta kaveriporukoille, rentouttava päätös kokouspäiville kuin tunnelmallisten juhlienkin toteuttaminen. Tilaussauna sisältää nykyaikaisten löylytilojen lisäksi viihtyisät oleskelu- ja vilvoittelutilat, ja ystävällinen henkilökuntamme huolehtii tilojen saunajuomista ja muusta tarjoilusta toiveittesi mukaisesti.

Finlandia Hotelleilta tilaussaunat kaikenlaisiin tarpeisiin

Finlandia Hotellien saunatilojen kokoonpano ja hinnoittelu vaihtelee hotellikohtaisesti ja tilaussaunoja löytyy niin erillisellä uima-allasosastolla tai porealtailla varusteltuina, kuin kokouskäyttöön soveltuvina internetyhteyksineen ja nykyaikaisine AV-tekniikoineen. Ole siis yhteydessä paikalliseen hotelliisi varmistaaksesi tarkemmin millaisia tilaussaunoja juuri heillä on tarjota.  Peseytymisvälineet, laudeliinat ja pyyhkeet kuuluvat kaikkien hotellien perusvarustukseen. Osa saunatiloista on hyvinkin suositussa käytössä, joten varmista haluamisesi tilojen saatavuus varaamalla tilaussauna hyvissä ajoin ennakkoon. Imatran Kylpylässä sinulla on perinteisen tilaussaunan lisäksi mahdollisuus nauttia kokonaisvaltaisista kylpyläpalveluista.

Tarjoilu ja mahdolliset ohjelmanumerot kruunaavat saunaillan

Tilaussauna soveltuu pelkän saunomisen lisäksi erinomaisesti esimerkiksi erilaisten juhlien ja tilaisuuksien, kuten pikkujoulujen ja syntymäpäivien järjestämiseen, ja niihin voidaan tilata perinteisten saunajuomien lisäksi kaikenlaisia tarjoiluvaihtoehtoja aina pikkusuolaisesta useamman ruokalajin illallisiin. Lisäksi isoimmat tilaussaunakokonaisuudet tarjoavat mahdollisuuden vaikkapa erilaisten viihteellisten ohjelmanumeroiden järjestämiseen illanviettojen ja juhlien yhteydessä.

Olipa siis suunnitelmissasi millainen tahansa tarve tilaussaunalle, ole yhteydessä lähimpään Finlandia Hotelliisi, niin suunnitellaan yhdessä unelmiesi saunailta oheispalveluineen.

monipuoliset tilaussaunat

Finlandia Hotel Park Käpylä

loading comments...