pikkuVELI sai Paistinkääntäjien kilven

Chaine des Rotisseurs Logo Finlandia Hotels

Ravintola pikkuVELI
sai Paistinkääntäjien kilven

 

Finlandia Hotel Käenpesän yhteydessä sijaitsevan Ravintola pikkuVELIN Chaîne des Rôtisseurs -kilven luovutustilaisuus oli tiistaina 12.4.2016.
Pienimuotoisessa juhlatilaisuudessa kilven luovutti Suomen valtavouti, Bailli Délégué, Ari Arvonen. Paistinkääntäjien kilpi on järjestön korkein tunnustus, joka ravintolalle voidaan myöntää. Se on merkki ruoka- ja palvelutuotteiden korkeasta tasosta.

Kilpikriteerien mukaan ruoan tulee olla hyvän makuista ja rakenteellisesti sekä ulkonäöllisesti onnistunutta sekä puhdasta, hygieenisesti valmistettua ja turvallista. Valikoiman tulee olla monipuolinen niin raaka-aineiden kuin valmistusmenetelmien suhteen. Kilpiyrityksen tulee täyttää kriteerit sesongista riippumatta.

Ravintola pikkuVELIN ravintolapäällikkö Juha-Matti Timlin on saadut vuosi sitten rotissöörien Chef de Table -käädyt ja keittiöpäällikkö, toimitusjohtaja Jari Ruonakoskella on ravintoloitsijan, Maître Rôtisseurin -käädyt.

Erityisesti lähiruoka on pikkuVELIN vahvuus, joka on yksi iso tekijä laadukkaan ja gastronomisesti korkeatasoisen ruoan tarjoamisessa. Myös ravintolan viinitarjonta sekä asiansa osaava henkilökunta ovat olleet perusteita kilven myöntöpäätöstä tehdessä.

ravintola pikkuVELI Finlandia Hotels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ravintola pikkuVELI
Lintutie 1
84100 Ylivieska

loading comments...