Bonuskort

Finlandia Bonuskort är en utmärkt resekumpan för alla som resar runt inom Finland. Alla bonusar ska deponeras på ett bonuskonto och användningen är lika lätt som att betala med kontant. Alla hotell- och restauranginköp på Finlandia Hotels ger dig bonus (förutom alkoholhaltiga drycker). Bonuspoängen gäller minst ett år och en dag och max ett år och tre månader. Vi ska meddela dig på förhand när dina bonusar och inköpspoänger ska åldras.

Bonuskort Finlandia HotelsKortinnehavaren får gratis två restaurangkuponger när man övernatter med listpris – en förmån per rum. Om du vill inte användä dina kuponger, kan du spara dom på ditt bonuskonto. De oanvända kupongerna måste återges i reception vid check-out. När du har sparat oanvända restaurangkuponger för 50 euro på ditt konto, kan du använda dom för en Bonusnatt eller restaurangservicen. Den här 50 euro bonus måste användas i en gång – man kan inte byta dom för en normal bonus eller bonusprodukterna.

Som förmån till familjen, en medlem av familjen kan övernatta gratis i samma rum med listprisen – med restaurangförmån.

Dessutom de här bonuser, våra hotell kan erbjuda andra individuella förmåner.

Bonuskort kostar 26 euros och gäller för tre år. Man kan köpa kortet i våra hotell, via centralbyrå eller via våra websidor. För de medlemmarna av de Finländska Förbund av Handelsresanden (SMJK ) är bonuskortet gratis på första gången, förnyande är avgiftsbelagd.

Kortet kan förnyats i våra hotell, via vår centralbyrå eller websidor. Snabb förnyande (inom en månad fore kortet åldras) kostar 15 € och efter en månad 26 €.

IHA_DB_SW

Comments are closed.