Varaa suoraan – 5€ lisäetu bonusasiakkaille!

 

varaa suoraan book direct Finlandia Hotels edulliset hinnat

Päätimme palkita asiakkaamme lisäedulla, joka on voimassa koko vuoden (pois lukien hotellien erikoissesongit eikä koske jo alennettuja erikoishintoja).

Varaamalla majoituksesi suoraan hotellista ja mainitsemalla etukoodin ”fhbonus”, saat normaalien bonusetujen lisäksi alennusta 5€ listahintaisesta huonehinnasta.

Edun saat myöskin varaamalla huoneen Finlandia Hotelsin varausmoottorin kautta, syöttämällä Erikoishintakoodi-ruutuun koodin ”fhbonus”.
http://www.finlandiahotels.fi/varaus/

Muistathan esittää voimassaolevan bonuskorttisi hotellin vastaanotossa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

 

VARAA SUORAAN/BOOK DIRECT -kampanja:

Eri varauskanavilla on erilaiset edut ja hyödyt sekä kuluttajien että palveluntarjoajien näkökulmasta.Varauskanavien laaja valikoima on parantanut kuluttajien valinnanmahdollisuuksia ja tietoisuutta tarjonnasta, mutta varauskanavilla on yritysten kannalta kohtuuttomia ehtoja.

Suorassa kontaktissa asiakas saa muun muassa heti tietoa todellisesta varaustilanteesta, muista palveluista, mahdollisista viime hetken tarjouksista ja ehdoista. Majoitusvarausten kohdalla kuluttajat saavat myös kuluttaja-asiamiehen tarkistamien Majoitusliikkeiden yleisten varaus- ja peruutusehtojen suojan ja palveluntarjoaja ottaa myös vastuun mahdollisista varaukseen liittyvistä ongelmista.

loading comments...