Vuoden 2017 Finlandia Hotelli on … Finlandia Hotel Imatran Kylpylä !

vuoden 2017 Finlandia Hotelli

Finlandia Hotellien hallitus on valinnut Finlandia Hotel Imatran Kylpylän Vuoden 2017 Finlandia Hotelliksi.

Tunnustuksen perusteena on kasvuhakuinen ja tuloksellinen toiminta Imatran talousalueen laajentuneessa majoitusliiketoiminnassa, jatkuva ja määrätietoinen hotelliliiketoiminnan uudistaminen, sitoutuminen kotimaiseen Finlandia Hotels -ketjun toimintaan ja sen toiminnan aktiivinen kehittäminen, tuloksellinen kanta-asiakasmyynti sekä runsas myönteinen asiakaspalaute.

 

Finlandia Hotel Imatran Kylpylä sijaitsee Saimaan rannalla luonnonkauniissa Ukonniemen vapaa-aikakeskuksessa, Imatran sataman vieressä ja Imatran keskustan läheisyydessä. Imatran Kylpylä tarjoaa elämyksellisiä hetkiä kauniin luonnon keskellä korkeatasoisissa hotellihuoneissa, makuhermoja hiveleviä herkkuja, hemmottelua ja paljon tekemistä vieraanvaraisessa eteläkarjalaisessa tunnelmassa.

Imatran Kylpylän ympäristössä on erinomaiset mahdollisuudet urheiluun ja vapaa-ajan viettoon, hiihtoon, lenkkeilyyn ja ulkoiluun. Lisäksi Imatran kaupungin urheilupaikat ja -hallit ovat välittömässä läheisyydessä ja tekevät alueesta liikuntamatkailijan paratiisin.

Imatran Kylpylän jo nyt monipuolinen allasosasto, Taikametsä, kasvaa edelleen kesäkuussa 2018. Laajennuksen jälkeen käytettävissä on entistä enemmän altaita ja vesihierontapisteitä mm. uusia porealtaita, vesijuoksualtaat, kuuma- ja kylmäaltaat sekä 80 m vesiliukumäki.

Finlandia Hotels on yksityisistä suomalaisista hotelliyrityksistä muodostuva myynti – ja markkinointiketju. Hotelliketju on perustettu 1980-luvulla vahvistamaan pienten ja keskisuurten hotellien asemaa hotelliketjujen välisessä kilpailussa tarjoamalla erilaisen vaihtoehdon niin työ- kuin vapaa-ajan matkailijalle.. Finlandia Hotels -ketjuun kuuluu tällä hetkellä 16 hotellia Suomessa.  Hotellihuoneita ketjussa on noin 1200 kpl. Hotellit toimivat persoonallisesti ja paikallisesti omilla liikeideoillaan ilman ketjukonsepteja. Tämän takia Finlandia Hotels -ketjun hotellien palvelut ovat aidosti erilaisia.

Lisätietoja:

Finlandia Hotel Imatran Kylpylä: toimitusjohtaja Ari Aspia, tel. 0400 420 651

Finlandia Hotels: Kari Pauloaho, toimitusjohtaja, tel. 044 544 5570

www.imatrankylpyla.fi

loading comments...