Yksityiset Finlandia Hotellit eivät edullisesta hinnastaan huolimatta tingi majoituksen laadusta tai palvelutasosta senttiäkään

Vaikka Suomi on kansainvälisissä vertailuissa monessa suhteessa kallis maa, pidetään kotimaan matkailua liian kalliina vaihtoehtona lomailulle usein täysin ilman todellisia perusteita. Monet ajattelevat, että edulliset ja laadukkaat hotellit loistavat Suomessa poissaolollaan ja suuntaavat tämän takia lomamatkansa alhaisen hintatason perässä ulkomaille, vaikka kotimaastakin löytyisi edelleen runsaasti ennennäkemättömiä kohteita ja unohtumattomia elämyksiä taatusti jokaiseen makuun. Vielä reilu 20 vuotta sitten tilanne hotellien yöpymishintojen suhteen olikin jokseenkin tämän suuntainen, mutta ajat ovat muuttuneet tästä radikaalisti ja nykypäivänä kyseinen ajattelumalli on auttamattoman vanhanaikainen ja virheellinen. Toinen perusteeton olettamus on ”halvalla ei koskaan saa hyvää” -fraasista johdettu stereotyyppinen harhaluulo, jonka mukaan edullinen hotelli olisi automaattisesti yhtä kuin heikkolaatuinen tai jopa suorastaan rähjäinen majoitusvaihtoehto.

Malliesimerkkinä tämän päivän tasokkaasta edullisten hotellien tarjonnasta on jo vuodesta 1986 lähtien Suomen markkinoilla ansiokkaasti toiminut Finlandia Hotellit, jonka 17 kodikasta hotellia tarjoavat laadukasta majoitusta aina erittäin edulliseen ja kilpailukykyiseen hintaan. Finlandia Hotellien edulliset hotellit eivät ilmiömäisen edullisesta hinnoittelustaan huolimatta tingi majoituksen laadusta ja tarjoamistaan palveluista senttiäkään, vaan ketjun nykyaikaisten hotellien monipuolinen varustelu- ja palvelutaso yllättää usein vaativammankin hotellivieraan.

Finlandia Hotellien edulliset hotellit todistavat, ettei kallein ole läheskään aina paras!

Hintataso ei välttämättä kerro markkinoitavan palvelun laadusta vielä yhtään mitään ja parhaimmillaan edulliset hotellit tarjoavatkin huomattavasti kalliita kilpakumppaneitaan laadukkaampia ja monipuolisempia palvelukokonaisuuksia. Finlandia Hotellien anti ei jää pelkkään rentouttavat yöunet takaavaan viihtyisään majoitukseen, vaan täyden palvelun edulliset hotellit sisältävät myös runsaan valikoiman ensiluokkaisia ravintola-, viihde- ja rentoutumispalveluja. Palvelukokonaisuudet vaihtelevat hotellikohtaisesti ja Finlandia Hotellit -ketjusta löytyy taatusti sopiva konsepti jokaiseen tarpeeseen, monipuolisen teemavalikoiman ulottuessa aina täysverisistä kylpylähotelleista kotoisiin perhehotelleihin ja moderneihin kokoushotelleihin. Lisäksi usealla hotellillamme on tarjolla myös mielenkiintoisia elämyspalveluja ja urheilumahdollisuuksia golfista mönkijäsafareihin

Löydä matkasuunnitelmaasi sopivin hotelli ja tee varaus vaivattomasti nettisivuillamme

Kotisivujemme Hotellit-osiosta löydät kaikki Finlandia Hotellien edulliset hotellit kätevästi lueteltuina yhteystietoineen. Kun suunnitelmiisi sopivin hotellivaihtoehto on löytynyt, voit tehdä huonevarauksen ympäri vuorokauden joko veloituksetta sähköisesti helppokäyttöisen online varausjärjestelmämme kautta tai suoraan valitsemastasi hotellista. Säännöllisesti kotimaassa matkustavien kannattaa ennen muuta keskittää majoituksensa ja hankkia Finlandia Hotellien Bonuskortti, jolloin kerrytät jokaisesta majoitus- tai ravintolaostoksesta rahanarvoisia bonuksia kortin elektroniseen lompakkoon ja saat jokaisesta listahintaisesta hotelliyöpymisestä kaksi 5€ arvoista ravintolaseteliä, jotka voit hyödyntää joko välittömästi tai tallettaa niin ikään bonusjärjestelmään myöhempää käyttöä odottamaan. Lisäksi ketjumme edulliset hotellit tarjoavat bonuskorttilaisille paikkakuntakohtaisesti vaihtelevia etuja, jotka selviävät hotellisi vastaanotosta tarkemmin. Hotellikohtaisiin lisäetuihin voi kuulua esim. ilmainen iltapäivälehti ja saunavuoro tai vaikkapa erikoishintaisia tarjoustuotteita.

loading comments...