Yöpyminen Finlandia Hotelleissa on kokonaisvaltainen elämys

Yöpyminen Finlandia Hotelleissa kruunaa matkanteon. 16 viihtyisää hotelliamme tarjoavat laadukkaan majoituksen lisäksi monipuolisia ravintola-, viihde- ja rentoutumispalveluja ja soveltuvat niin liikematkaajille, turisteille kuin pitkänmatkalaisten puolivälin levähdyskeitaiksikin. Jokainen hotellimme on oma persoonallinen kokonaisuutensa ja yöpymisvaihtoehtoja löytyy aina täyden palvelun kylpylähotelleista ja matkailukeskuksista kodikkaisiin perhehotelleihin ja nykyaikaisiin kokoushotelleihin.

Laadukas yöpyminen poistaa matkan ja pitkän päivän aiheuttaman stressin

Pitkän päivän päätteeksi on tärkeää päästä lataamaan akut ja rentouttava yöpyminen onkin ehdoton edellytys onnistuneelle matkanteolle. Runsas hotellikohtaisesti vaihteleva palvelutarjontamme tarjoaa jokaiselle jotakin. Voit karistaa matkastressin harteiltasi ennen yöpuulle painumista esimerkiksi saunomalla ja kylpemällä, nauttimalla tasokkaasta ravintolatarjonnastamme, osallistumalla monipuolisiin kulttuuri- ja viihderientoihin tai vaikkapa rehkimällä kuntosalilla. Lisäksi järjestämme usealla paikkakunnalla erilaisia urheilu- ja elämyspalveluja aina golfaamisesta melontaan ja mönkijäsafareihin.

Tutustu tarkemmin hotellitarjontaamme ja valitse sinulle sopivin yöpymisvaihtoehto

Finlandia Hotellit sijaitsevat keskeisillä paikoilla hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten yöpyminen meillä on mutkatonta ja vaivatonta. Ole hyvä ja tutustu tarkemmin hotellivalikoimaamme ja valitse juuri matkallesi sopivin yöpymisvaihtoehto. Hotellin varaaminen onnistuu kätevästi netin kautta online varausjärjestelmästämme tai suoraan valitusta hotellista.

Yöpymisen keskittäminen Finlandia Hotelleihin kannattaa

Paljon kotimaassa matkustavien kannattaa keskittää yöpyminen kodikkaisiin Finlandia Hotelleihin ja liittyä ketjumme bonusasiakkaaksi. Tällöin saat jokaisesta hotelli- ja ravintolaostoksestasi rahanarvoisia bonuksia, jotka kertyvät suoraan bonuskorttisi sähköiseen lompakkoon. Kertyneet bonukset voit käyttää joko hotelleissamme ja ravintoloissamme, tai vaihtaa ne laadukkaiksi tavaralahjoiksi tai Suomen Matka-Agentit Oy:n matkalahjakortiksi. Tämän lisäksi jokainen listahintainen yöpyminen oikeuttaa sinut kahteen 5€ arvoiseen ravintolaseteliin, jotka voi joko käyttää heti tai tallettaa bonuslompakkoon myöhempää tarvetta varten. Kysy hotellikohtaisista lisäeduista (esim. ilmainen iltapäivälehti, kylpytakki, saunavuoro jne.) hotellisi vastaanotosta.

yöpyminen Finlandia Hotelleissa Finlandia Hotels

loading comments...